Yabanci numara; selam erkek olduğunu iddia eden ama kadın olduğunu düşündüğüm şahıs naber??!
- çoluk çocukla uğraşacak vaktim yok bir daha beni rahatsız edersen seni nezarete atarim haberin olsun.
Yabanci numara; bir saniye ananskm dur kapatma tahmi...
0541***; selam yakışıklı yada güzel her neysen artık ben abdülrezzak.
10 dakika sonra
0541***; ayıp oluyor ama 10 dakikadır bekliyorum bak abdülrezzağın bekliyor seni daha ne kadar beklicem ben amk
Deniz; kimsin lan sen
0541***; bende sana tam o soruyu sormak üzereydim biliyor musun sen kimsin mesela cinsiyetin ne ona göre muhabbete devam edicem de.
Deniz; erkeğim kardeşim ben hadi uza.
0541***engellendi
Gece gece beni rahatsız eden zibidiye okkalı bir tokat yedirmek lazımdı da abdulrezzakmis bide allahim yarabbim nereden buluyorlar bu antin kuntin isimleri soktugumun ergeni ya.
Zrr zrr zrr
Yabanci numara; selam erkek olduğunu iddia eden ama kadın olduğunu düşündüğüm sahis naber
- bana bak çoluk çocukla uğraşacak vaktim yok bir daha beni rahatsız edersen seni nezarete atarım haberin olsun.
Yabanci numara; bir saniye ananskm dur kapatma tahminlerimde yanılmam ve hassiktir sen polis misin lan.
- noldu lan pacalarin tutuştu dimi boş insanlar değiliz biz oğlum hadi-
Yabanci numara; bende de şans olsa polis denk gelmezdi aminakoyim.
- ne bekliyordun 18 lik çıtır bir genç kız mı çok üzüldüm bak hayallerin suya düştü.
Yabancı numara; hakkında sadece polis olduğunu biliyorum güzelim oda eğer doğruysa tabi.
- bak veled sana bir şeyler ispatlamak zorunda değilim bunu sadece beni rahat bırakman için yapıyorum whatsapp a bak.
¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
0541*** görüldü
0541*** yazıyor
0541***; polis hanım sizi de bu saatte rahatsız ettim kusura bakmayın ya
Deniz; sorun değil kardeşim bizim görevimiz sizin gibi serseriler ile uğraşmak zaten madem özürünü de diledin hadi uza.
0541***; bak veled dedin sesimi çıkarmadım ama serseriler filan ayıp oluyor ben size öyle şeyler diyor muyum?
Deniz; görevi başında ki bir polis memuruna öyle şeyler söyleyemezsin zaten gelip o ağzını yüzünü kırmak boynumun borcudur.
0541***; polis hanım siz hep böyle kaba kuvvete mi başvurursunuz?
5 dakika sonra
0541***; aloo polis hanim bakin benim de işim gücüm var ama oturdum burada sizin yazmanızı bekliyorum birazcık vakit ayırabilir misiniz acaba