-
"Kendi ellerinle yazdın bizim sonumuzu Boran! Seni asla affetmeyeceğim!" diyerek
bağırdı Dilan ve yorulmuş bedenini artık ayakta tutamayacağını anlayıp serbest bırakmıştı. Yere düşmüştü. Hıçkırarak ağlıyordu Dilan.
"Her sonun bir başlangıç olduğu...
¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
1. Bölüm... 🩵
Gözüne gelen gelen güneş ışıklarıyla birlikte oflayarak uyandı Dilan. "Kaç defa perdeyi ben uyurken açmayın diyeceğim?!" diyerek sitem etti.
Dilan yataktan kalktı ve ayağına terliklerini geçirdi. Daha sonra ise dolabına yöneldi. Birkaç parça kıyafet seçti. Ardından üzerindeki pijamalarından kurtuldu, sonra ise dolaptan çıkardığı kıyafetleri giydi.
¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
(Dilan'ın giydikleri)
Dilan daha sonra ise makyaj masasına oturdu. Günlük makyajını yaptı, saçlarını taradı. İşi bittikten sonra makyaj masasından kalktı ve odasında olan boy aynasından kendisine baktı. Hazır olduğunu hissedince odasından çıkıp konağın mutfağına gitti.
Dilan'ın annesi Delal Hanım mutfaktan çıkmazdı. Evde yemek yapmak için görevli olmasına rağmen sürekli o yemekleri yapardı. Yemek yapmakla sorumlu olan görevli ise başka bir işle uğraşırdı. Delal Hanım 3 çocuk dünyaya getirmişti: Adar, Azad ve evin en küçüğü olan Dilan.
Adar sorumsuz biriydi. Hiçbir şeyle ilgilenmezdi. Yaptığı birkaç şeyi de annesi ve babasının zoruyla yapıyordu.
Azat ise Adar'ın aksiydi. Küçüklüğünden beri sorumluluk almayı severdi. Adar ve Azat birbirleri ile pek iyi anlaşamıyordu. Azat evin övülen çocuğuydu. Adar ise kınanan çocuğuydu.
Dilan ise kendi halindeydi. Kendi kafasına ne eserse onu yapıyordu, dik başlıydı. Her şeye ağlayabilirdi, fazla duygusaldı. Sorumluluk almayı seviyordu. Adar abisi kadar olmasa da o da azar işitiyordu. Küçüklüğünden beri yaramazdı. 23 yaşındaydı ama henüz 4 yaşındaki küçük kızdan bir farkı yoktu.