DANTEL

64 8 8
                                    

Sabah uyandığımda saate baktım . Vay canına saat daha 07:00'dı . Ben de hemen bir eşofman ve bir tişört giyip evden çıktım. Aslında bugünkü planlarım arasında saçımın rengini değiştirmek vardı ama daha kuaförler açılmamıştı.

Bir saat yürüdükten sonra yürüyüş parkının karşısındaki kafeye gittim ve bir kahve istedim. Kahvem geldiğinde karşıma biri oturdu. Kim olduğuna bakmak için kafamı kaldırdığımda onu gördüm.

"-Günaydın ." dedim ettiği hakareti unutarak. İyi bir çocuğa benziyordu ve iyi bir başlangıç yapabilirdik ne de olsa benim buradan taşınmaya hiç niyetim yoktu.

"-Günaydın. Bakıyorum da sabah sporu yapmak için yalnızsın. Benimle birlikte spor yapma fırsatına hayır demeyecek kadar akıllı olduğunu düşünüyorum bayan ismini bilmediğim."

AH! cidden mi ? Her ne kadar ben hayatım boyunca yalnızdım demek gelse de içimden sadece şunları diyebildim ;

"-Vay canına bu bir çıkma teklifi mi? gözlerimi yaşarttın bay ismini bilmediğim (!)" dedim. Cevap olarak güldü ve

"_ Bunu evet olarak kabul ediyorum. Şimdi işin yoksa biraz seni tanımak isterim yani bir katil veya tecavüzcü olabilirsin." dedi.

"_ ben de bir seri katil olarak kendimi sana tanıtmak isterdim fakat kuaföre gitmem gerek. Merak etme sana tecavüz etmeden ve öldürmeden önce sana kendimi tanıtırım." dedim ve parayı ödeyerek kalktım. Ardından her zaman gittiğim kuaföre doğru yürümeye başladım. Çok uzak olmadığı için yürümek istedim. Kuaföre geldiğimde istediğim saç rengimi söyledim.

Yeni saçlarımı gerçekten sevdim artık rengi beyaza yakın bir sarı ve içinde mor gölgeler var ayrıca kaynak da yaptırdım. Ciddi anlamda saçlarımla oynamayı çok seviyorum. Parayı ödeyip çıktım ve alışveriş yapmaya başladım. Şimdi diyeceksiniz senin ailen arkadaşların yok mu . Var ama ben yalnız takılmayı,sessizliği seviyorum. Annem denecek o kadın babamı beni doğurduktan sonra birsürü kişiyle aldatmış ve şu an yurt dışında birileriyle sürtüyordur. Babam da zengin piçin teki. Benimle bir gün insan gibi konuştuğunu görmedim. Genelde sadece para verir ve 'her istediğini yapıyorum daha ne istiyorsun' diyor.Arkadaşlarım da Buse ve Aral . Onlar her şeyimi bilir ama onlarla da çok yakın değilim. Beni insanlardan soğutan şey de annem ve babam beni 1 yaşımdayken bir kadına bırakıp hayatlarını yaşamışlar. Yani ben zevklerine yenik düştükleri için istenmeyen çocuk oluyorum.Cidden prezervatif kullanamamışlar mı? Neyse o günden beri kimseye güvenmemem gerektiğini öğrendim .

Bunları konuşurken eve gelmiştim. Dönüşte taksiyle döndüm çünkü hem yüküm fazlaydı hem arabam evdeydi. Asansörü çağırdım ve söylenmeye başladım:
"-Lanet olası ne var az alsaydım!"
"-Hey hey bekle "
Bu sesi tanıyorum. Şu ismini bilmediğim yakışıklı ama salak çocuk. Elimden paketleri almak istedi ama ben izin vermedim . Zaten asansör gelmişti.
"-Kızım bıraksana yardım edeyim."
"-Ay eksik kalsın hıh bak şu asansörün kapısını aç yeter." dedim. Kapıyı açtı ve tuşa bastı. Ben daha 2. kata gelmeden bütün paketleri döktüm. Ah! salak Derin!
"-Yaaa işte böyle olursun" deyip güldü ve paketlerin hepsini düzenli bir şekilde elinde taşıdı. 29'a geldiğimizde o da indi . Ben de kapıyı açtım. Paketleri bildiğiniz fırlattı. Tabi onu fırlatırken ne şanssa VS'den aldığım dantellinin düşmesi bir oldu. Ben ağzı beş karış açık bakarken o
"-Hahahahahahhahahahahahhahaha dantelli ha ahahahhahahahahaha " diye anırmakla meşkuldü. Ben de o sinirle ve utançla çocugu ittirip kapıyı kapattım ve şoku atlatmaya çalıştım. Evde salak salak çığlık atmaya başladım. Rezillik !

Bunu düşünmemeye çalışarak uyumaya çalıştım ama yok! Ben de kalkıp leptoptan Marliyn Manson-This Is The New Shit açtım. Bu şarkı çok hoşuma gidiyor. Ama adam fetiş. Neyse o beni ilgilendirmez. Anıra anıra söylemeye başladım.
Daha şarkı bitmeden kapı çalmaya başladı . Allahallah kim ki bu satt-
ohaohaohaoha saat gece 03:00 ve ben metal dinliyorum şimdi sıçtık şarkıyı kısıp kapıyı açtım.Bum! karşımda uyanık ve sinirli bir üst komşu.
"-Senin derdin ne dantelli?"
Lanet olsun tam da unutmuştum ne diye hatırlatırsın ki !
"-Ben şey ııı gerçekten çok özür dilerim.Uyuyamadım da yani saati de unutmuşum ."
"-Yok artık gecenin bu saatinde müzik açarsın anlarım da Marliyn Manson açmış bağıra bağıra söylüyorsun."
"Allahallah Ajdar söylemesini de bilirdim. Dua et öyle birşey yapmadım .Neyse iste hadi iyi geceler."
"-Bana bak dantelli o kadar paketlerini taşıdım sabah uykum da kaçtı bir mor kafa yüzünden zaten saat 05:00te koşacağım. Hadi bana kahve yap ." dedi ve kolumu ittirip içeri girdi.Ben de çok uzatmadan kabul ettim. İki tane kahve yapıp salona geçtik.

"-Eeeee anlat bakalım dantelli."
"-Bana şöyle demeyi kes bundan sanane ve ne anlatayım?
İlk dediğime cevap olarak sadece arsızca sırıttı ve
"-Hayatını anlat işte ne biliyim okul,aile,sevgili aaaa bi de dantel neden dantel?"
"- Cidden bunların hiç birindwn sana bahswtmeyeceğim."
"-Pekiii o zaman ben de ses yapıyorsun diye polise giderim."
"-Kanıtın yok."
"- Emin ol kanıt istemeyecekler.Benden tek isteyecekleri para olur."

Ben de içimden zengin piç diye geçirip anlatmaya başladım.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jun 05, 2015 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

HERŞEYİNLE HERŞEYİMSİNHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin