κ 16

5.4K 521 18
                                    

'' Σκατά γαμώ την πουτάνα μου γαμώ '' έβρισε ο Κώστας κοπανώντας το χέρι του στο τιμόνι. '' ηρέμησε μωρό μου θα πρέπει να υπάρχει κάποιο βενζινάδικο εδώ κοντά '' προσπαθεί να τον ηρεμήσει η Βάσω , εκείνος την κοιτάει και παίρνει μια βαθιά ανάσα . '' ελάτε να βγούμε έξω , ίσως να περάσει κάποιος '' λέει ήρεμα η Σίσι και όλοι αποφασίζουμε να υπακούσουμε .

βγαίνω έξω και κοιτάω γύρο μου , τέλεια ένας έρημος δρόμος , άντε να περάσει ψύχη από εδώ πέρα , μας βλέπω να γερνάμε .

βγάζω το κινητό μου και το σηκώνω ψηλά , ''δεν έχει σήμα εδώ , μα καλά που ήρθαμε για μπάνιο ? '' φωνάζω μα κανένας δεν απαντάει , ο Μάνος πλησιάζει και με κοιτάει εξεταστικά , μου χαμογελάει και το κάνω και εγώ . '' είμαι ο Μάνος , δεν είχα την ευκαιρία να σηστιθώ καταλλήλους '' λέει και του πιάνω το χέρι , ''εμ είμαι η Αλίκη χάρηκα για την γνωριμία Μάνο '' απαντάω και τον βλέπω που μου κλείνει το μάτι , '' επ Αλίκη τι γίνεται με το σήμα '' ακούω τον Εντ να φωνάζει και τον κοιτάω που έχουν ανοίξει το καπό του αυτοκινήτου ,

'' κάντε πέρα αγόρια '' λέω και κάνω πως σηκώνω τα μανίκια , που δεν έχω .... κοιτάω το εσωτερικό και αναστενάζω .

Κάνω μεταβολή και ανοίγω την πόρτα του οδηγού , πάω να ανάψω την μηχανή , αλλά τίποτα , μετά πάω να ανοίξω το ραδιόφωνο πάλι τίποτα . '' μα βέβαια'' μονολογώ και βγαίνω έξω , '' ρε βόδια δεν βλέπετε ότι έχει πέσει η μπαταρία '' τους κοροϊδεύω και βάζω τα χέρια μου στην μέση μου. '' εγώ σας το είπα ρε μαλάκες , η βενζίνη είναι μια χαρά '' πετάγεται ο Έντ και τα άλλα αγόρια κουνάνε καταφατικά τα κεφάλια τους . '' Ωραία και τώρα τι κάνουμε ?'' ρωτάει ο Σωτήρης και ξεφυσάω, '' πρέπει να βρούμε κάποιον να μας την φορτώσει με το δικό του αυτοκίνητο μαζί με τα δυο αυτά καλωδιάκια το κόκκινο και το μαύρο ?'' τους κοροϊδεύει ο Έντ και γελάω καθώς πάω κοντά του και με πιάνει από την μέση . '' Καλά καλά , που θα τον βρούμε τώρα αυτόν τον άγιο που θα μας φορτώσει την μπαταρία ?'' γκρινιάζει η Ελένη απομακρύνοντας τα μαλλιά της από το πρόσωπο της αφού ο αέρας τα μαστιγώνει .

''Αχ! έλεος ρε παιδιά , απλά θα κάνουμε οτοστόπ '' πετάει η Λούση και βάζει την τσάντα της κάτω , στερεώνει το αριστερό της πόδι πάνω της και ανεβάζει το φόρεμα της κάνοντας το σήμα του οτοστόπ με τον αντίχειρα της . '' άχ παναγία μου '' αναστενάζω και φεύγω από το κράτημα του Έντ πηγαίνοντας κοντά της . '' ρε κοπέλα μου , ένας ευγενικός άνθρωπος θέλουμε να περάσει , όχι κάποιος βιαστής '' της λέω στηρίζοντας το χέρι μου στον αγκώνα της . '' άστο σε εμένα '' της ψιθυρίζω και στέκομαι στον δρόμο για λίγα λεπτά . '' και τώρα τι κάνουμε πανέξυπνη ?'' ρωτάει και κατεβάζει το πόδι της από την τσάντα . ''απλά περιμένουμε να περάσει κάποιο αυτοκίνητο'' της απαντάω σε στιλ ''dah'' και κοιτάω μπροστά μου .

let's get ridiculousΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα