Bolest

797 78 12
                                    

V minulém díle:

Okolo nás se utvořil hlouček lidí, kteří v rukách drželi mobily a natáčeli to, jak nečekané.S Derekem jsme se mlátili doté doby, dokuď nepřišla ředitelka. ,,Oba dva do ředitelny, hned!" zakřičela a já si jen odfrkl.

Zavolali rodiče a ti se tam hádali s ředitelkou, zatím co jsme s Derekem seděli na chodbě a probodávali se pohledy.

-----------------------------------------

Pohled Luka:

Hádal jsem se s ředitelkou, protože je to lež. ,,Tohle není pravda, můj syn není žádný chuligán!" zařval jsem a stoupl si. ,,Pane Hemmingsi uklidněte se prosím" požádala mě ředitelka, paní Largesová a já vedle sebe uslyšel uchechtnutí, Derekův otec pan Mansin.

,,Něco vám řeknu pane Hemmingsne.Váš syn už je dost starý na to, aby se vyrovnal se smrtí svoji matky, nemyslíte?" zeptala se mě a posunula si brýle. ,,Děláte si srandu?, není snad jedno kolik mu je?, i já mám pořád problémy se s tím vypořádat.Nejde o to, kolik mu je...jde o to, že má city a není takový sobec jako vy dva"řekl jsem nepříjemně a sedl si. ,,Pane Hemmingsne, tohle už ale přeháníte" zakřičela nepříjemně a uraženě. ,,Já?, já akorát říkám pravdu a není to můj problém, že se s tím nedokážete vypořádat, myslím, že už jste dost stará na to, aby jste se dokázala s tím vypořádat" řekl jsem a oplatil ji to, co řekla ona mě.Zaraženě se na mě dívala a já se jen uchechtl a odešel.

Pohled Liama:

Dorazili jsme domů a já rychle utekl do pokoje.Lehl jsem si do postele a díval se do stropu.

Popravdě nevím, jestli je na mě taťka naštvaný, protože tohle se nestalo poprvé.Už jsem se s Derekem několikrát popral, taťka ví že jsem agresivní, když takhle někdo mluví o mí mámě.On mě chápe, protože ji taky strašně moc chybí a nejraději by si vyměnil s ní místo a klidně umřel jen aby ona žila.

Derekův táta je strašný debil a namachrovaný snob.Táta ho nesnáší, protože má pokaždé "pravdu" jak říká ředitelka, protože ji potplácí.Není divu, škola nemá peníze a on je zazobaný chlapík.

Povzdechl jsem si a vytáhl mobil z kapsy.Najel jsem na Facebook a uviděl Jessin status Pain is my life.Popravdě moc poslední dobou nechápu její statusy a nálady.Třeba teď...najednou se ke mě chová odtažitě.Vyhýbá se mi, nemluví semnou a ani o mě nezavadí pohledem.Nevím, jestli jsem ji něco udělal, ona je složitá.Ona není jako každá...je to jako hádanka kterou musíte rozluštit.

Pomatuju si ji jako malou, byla rozkošná a pořád je.Její zvonitý smích se rozléhal naší zahradou, když jsme hráli s Lily a Samanthou na honěnou, v té době měl Jeremy zlomenou nohu.Máš babu, tohle jsem ji řekl a dotkl se její ruky...jenže jsme se na sebe podívali a ona mi stydlivě dala pusu na tvář.Byla to taková ta dětská láska...ale všechno to skončilo, když se musela odstěhovat.Všechno to skončilo a já byl nešťastný a smutný...ale ve třinácti se to zase změnilo.Přistěhovali se zpátky a my byli pořád jen spolu...Postupem času se pořád měnila.Do krásy a dokonalosti.Ona je ta, za kterou bych položil klidně i život.Ona je ta, která mi v životě ke štěstí chyběla.Ona je ta pravá...

Zamkl jsem mobil a položil ho vedle sebe.Občas mě zajímá nad čím zrovna přemýšlí, myslí někdy na mě? Možná se celou dobu přetvařuje a když příjde domů...je jiná. ,,Tolik bych o tobě chtěl vědět Jessico-Sarah-Hood" zašeptal jsem do prázdného pokoje a zavřel oči...

----------------------------------------

Hi! Po dlouhé době opět nový díl! :33

Moc děkuju za votes a krásné komentáře <3

--Vendy.K--

☀️Hope 3(5sos-Luke Hemmings CZ) DOKONČENO☀️Kde žijí příběhy. Začni objevovat