2

136 5 0
                                    

"Hannah vi måste åka nu om vi ska hinna lämna tvillingarna hos Niall."


"Ja jag är påväg pappa" hör jag Hannah säga sen hör jag fotsteg ner för trappen och där står Hannah.


"Hannah varför har du sminkat dig?" säger jag med en lite högre ton. Då hon bara är 10 och behöver absolut inte sminka sig.


"För alla andra i skolan sminkar sig och dom har ju en mamma som gör det på dom men jag får göra det själv för jag har inget mamma" säger Hannah surt.


"Sluta nu du behöver inte smink men okej för idag. Sen prata inte om din mamma så. din mamma var en av dom vackraste och snällaste personerna."


"Jaja förlåt då"




Jag tar upp tvillingarna och sätter båda i sina stolar i bilen sen hoppar jag in i framsättet och bara sekunder senare hoppar Hannah in bredvid mig.


"Papja ja vilj till mojbjor Niall" säger Linus med en bebis röst.


"Snart så" Det har varit lite jobbigt att vara ensam med 3 barnen.


1 Timma senare.

Jag har nyss lämnat Hannah i skolan och Linus och Albin hos Niall. Jag sitter nu här själv vid detta stället jag besöker minst 1 gång i veckan. Jag står framför den gråa stenen. Där det står 2 tända ljus och några blommor. Jag läser på den gråa stenen där det står "Yasmine Älskade Fru,Dotter och Mamma du är saknad. " Det har gått 3 år utan Yasmine. Det har varit jobbigt att ta hand om barnen när vi är på turné vissa månader är dom med oss och då brukar Lukas och Albin leka med Lux. Hannah brukar vara med Ally. Det har även varit väldigt jobbigt för Louis och Eleanor. Fast ibland när vi är på turné så har mamma och Gemma barnen vilket är lite jobbigt att vara borta ifrån dom så länge. Men det funkar och vi lever.

----------------

Ja vet att Louis och Eleanor har gjort slut;( men domkommer fortfarande vara tillsammans i boken . eller vad tycker ni?


Snap:Moaatm


Kan jag älska dig?Där berättelser lever. Upptäck nu