Part 6

687 24 15
                                    

Kaj:

Wat ik nu ga doen is fout, heel erg fout. Ik ga op date met het zusje van Cassius en tja... Ik verbreek gewoon de "code". Aan de ene kant vind ik dit fout omdat Cassius en de jongens mij af zullen maken. En aan de andere kant, dan heb ik echt het gevoel dat zij de ware is en hier gewoon mee door moet gaan. 'Wacht gewoon af en we zien wat er van komt' spreek ik mezelf de moed in. Ik bedoel, waarom moet ik dit opgeven? Haar mooie lach en die glinstering in haar ogen als zij mij aankijkt. De tijd maakt mij wakker want ik had om vijf uur afgesproken met Britt en het is vijf voor vijf. Ik trek m'n jas aan en pak mijn scootersleutel's van tafel en loop zonder iets te zeggen, de deur uit. Ik start de scooter en rij weg. Als ik om de hoek sta vlakbij Britt stuur ik haar een appje. Heey, ik sta om de hoek! Xx. Ze heeft het gelezen en gaat weer offline. Ik zie het maar als een teken dat ze eraan komt. Ik zit niet eens een minuut op mijn telefoon en hoor iemand lopen. 'Heey Kaj!' Hoor ik dan. Ik kijk op en ik zie Britt staan. Ik scan heel erg snel haar outfit en zeg 'Heey Britt!' En ik geef haar dan een knuffel en een kus op d'r wang. 'Waar gaan we naartoe?' Vraagt ze met die O zo mooie glimlach. 'We gaan eerst naar het strand en daarna gaan we ergens eten' zeg ik tegen haar. ' oke maar, mag ik bij jou blijven slapen? Want, Cass denkt dat ik bij vriendinnen blijf.' Zegt ze met een onzekere glimlach op. 'Ja hoor, tuurlijk mag dat!' Zeg ik terug met een glimlach. Ik ga dan op m'n scooter zitten en zij komt achter mij zitten. 'Zit je?' Vraag ik aan haar. 'Ja ik zit!' Zegt ze dan. En ik rij weg.

Britt:

Ik zit achterop bij Kaj en hij gaat steeds sneller. Opeens maakt hij een scherpe bocht en klem ik m'n armen stevig om zijn middel. Ik zie hem lachen en leg mijn hoofd tegen zijn rug en begin te glimlachen. Ik ben zo verliefd op deze jongen. Maar zoveel houdt ons tegen. Ik probeer deze gedachten los te laten tijdens deze date omdat ik nu blij moet zijn dat het ons toch is gelukt om te daten. Weer glimlach ik tegen zijn rug aan en blaas een keer goed in en uit. Dan komen we stil te staan en haal ik mijn hoofd van zijn rug af. Ik kijk op en zie dat we al op het strand zijn. Ik stap automatisch af en dan stapt Kaj ook af. Hij pakt een kleedje en pakt daarna mijn hand en we lopen rustig naar beneden. Hij legt het kleedje neer en gaat erop zitten. Ik ga ernaast zitten en doe mijn schoenen uit en prop mijn sokken erin. Kaj kijkt mij aan, doet hetzelfde en gaat liggen. Ik ga op zijn borst liggen en we blijven zo een lange tijd liggen. Ik sluit voor even mijn ogen en geniet van de stilte. Dan hoor ik een camera geluid en zie dat Kaj een foto heeft gemaakt. Hij laat de foto aan mij zien en ik kijk hem dom aan. 'Kaj, wees zo lief en verwijder die foto please?' Zeg ik en zet een pruillip op. 'Nee want daar is hij te mooi voor.' Zegt hij en rent dan weg. Ik ren achter hem aan en als ik dichtbij hem ben spring ik op zijn rug. 'Gotcha.' Fluister ik in zijn oor en pak zijn telefoon. Ik verwijder de foto niet maar ik pak hem gewoon ff terug. 'Zo die is verwijdert!' Zeg ik. Ik voel twee handen op mijn heupen en hij fluistert dan 'Nee hoor, ik zie dat wel.' Hij draait mij om en we staan nu echt heel erg dicht bijelkaar. Hij komt steeds dichter bij mij en dan....

Lauren:

Ik fiets langs het strand en zie een meisje achter een jongen aanrennen. Volgens mij hebben ze iets maar als dat niet zo is dan vind ik dat wel erg jammer. Zelfs als je 10 km van ze afstaat zie je dat ze gewoon smoorverliefd zijn op elkaar. Ik wil ook wel een relatie maar dat kom zeker nog wel! Ik ben trouwens onderweg naar mijn eerste zangles! Ik krijg les van ene Jai Wowor ofzo. Hij zit in een boyband dus ik heb hem op Google gezocht en zag gelijk zijn instagram en twitter account staan dus die heb ik gevolgd. Hij had ook iets over onze zangles getweet en door die tweet te lezen had hij echt veel zin in onze eerste zangles. Ik heb er ook heel erg veel zin in natuurlijk! Ik parkeer net mijn fiets in het fietsen rek en dan komt er een jongen aangefietst. Hij lijkt op Jai dus en daar ga ik ook wel van uit. 'Heey ben jij Jai?' Vraag ik dan opeens. 'Haha ja dat ben ik! Wil je op de foto of?' 'Nee haha ik heb mijn eerste zangles en die geef jij aan mij.' Zeg ik dan terug. 'Oh haha dan ben jij vast Lauren?' Zegt hij met de mooiste glimlach die ik heb gezien. 'Ja' zeg ik dan lachend. Hij steekt zijn hand uit en zegt dan 'Ik ben Jai Wowor.' Ik neem zijn hand aan en zeg dan 'Ik ben Lauren Schepers' en glimlach eventjes.

Jai:

Oke, leuk elkaar voorstellen zo in een fietsenstalling. 'Zullen we dan maar naar binnen gaan?' Vraag ik dan maar. 'Ja hoor.' Zegt ze heel droog en ik loop naar de deur. Ze loopt heel gewoon achter mij aan. Ik ben dit niet echt gewend van onbekende meisjes. Meestal gillen ze maar ze was er echt neutraal over. Toen ik haar ook in mijn eerste oog opslag zag dacht ik echt van 'Wauw!' Ze is echt mooi. Het leek net alsof ze uit de hemel viel. Maar we lopen een kamertje binnen en ik leg mijn spullen neer. Zij legt haar spullen naast die van mij neer en gaat dan zitten op een kruk. 'Oke, laten wij dan maar beginnen..'
-----------------------
Gegroet aardlingen 😂🙆
Ik had opeens BAM inspiratie om weer een part te schrijven en ja... Hier dus een Jaire en Brit en Kaj part... Sorry SamWopWop ik weet echt geen shipnaam voor jullie hahahahha. Maar ja. Hier een part met 1041 woorden!!!!!

~Vote. Comment. Share~

Problems Ft. B-braveWhere stories live. Discover now