2.BÖLÜM

42 2 0
                                    

Sen istersin de ben hiç hayır diyebilir miyim ? Diye yanıt verdi adam.Amerika'daki tıp kongresinde döner dönmez ararım emlakçıyı..
Kaç para olursa olsun burası bizimdir artık..'' Sadece bir hafta ayrı kalacaklarını bildikleri halde,ayrılmaları zor oldu adam Amerika'ya giderken Her gün,her saat konustular telefonla.Gozyaslari içinde kavuştular havaalanında.Fakat bir kaç gün sonra bir tuhaflık farketti kocasında.Eskisi kadar mutlu görünmüyor konusmaktan kaçınıyordu.Onu neşelendirmek için,sahildeki evi hatırlattı ve çizdiği projeyi verdi ama hiç beklemediği bir cevap aldı kadın :
''Canım,o ev bütçemizi aşıyor.
Sen en iyisi unut o evi !''
Mutsuzluk mutlulugun tadına alışmış insanlara daha da acı,daha da çekilmez gelir.Kadın,hiç sevmedi bu beklemedik misafir.Derdini söylemesi için yalvardı adama ''diye dil döktü boş yere...
Yıllardır sevdigi adam,duyarsız ve sevgisiz biriyle yer değiştirmişti sanki.Ona ulaşmaya çalıştıkça,beton duvarlara çarpıyordu kadın,her çarpmada daha fazla kanıyordu yüreği..
Birgün,çocukluğunun, gençliğinin ve bütün geçirdiği arkadaşına dert yanarken ''Artık dayanamiyorum sana söylemek zorundayım'' diye sözünü kesti arkadaşı ''O SENI ALDATIYOR,iş yerinin tam karşısındaki restoranda genç bi kadınla yemek yiyor her öğlen.Sonra sarmaş dolaş biniyorlar arabaya..
''SUS, çabuk bu yalanları'' dinlemek istemiyorum diye bağırdı kadın.
Onca yıllık arkadaşını,kendisini kıskanmakla suçladı..
Ertesi gün öğle vakti o restoranın hemen karşısında bi köşeye sindi ve peri masallarının sadece masal olduğunu anladı..Kocasının eskiden aynı hastahanede çalıştığı genç çocuk doktorunu tanıdı hemen.
Bazen evilerine agirladikları kadına nasıl sarıldığını gördü adamın.. Akşam kocası eve gelir gelmez,bazen bağırıp,bazen ağlayarak,bazen ona sımsıkı sarılarak,bazende yumruklayarak haykırdı suratına.Adam inkâr etmedi,zamanla duygularının değişebileceğini,insanların orta yaşa geldiğinde farklılık aradiginı ağzında geveleyip durdu ve bavulunu aldı gitti.Kapıdan çıkarken ''son bir kez kucaklamak isterım seni ''diyecek oldu ama kadın ''defol dedi nefretle...
İlk fırsatta boşandılar.Arkadaşlarının desteği isayesinde ayakta kalmaya çalıştı kadın. Kimse inanmadı bu aşkın böyle bittiğine :(
Adamın sevgilisiyle Amerika 'ya yerleştigini öğrendi.Bazen yalniz kaldığında,onu hale sevdiğini hissedince,ağlama nöbetleri geçiriyor,aşkın yerini en az onun kadar yoğun bir duygu olan nefretin kalması için dua ediyordu.Aradan bir yıl geçti.

Devamı bi sonraki bölümde arkadaşlar ;)

BÜYÜK  AŞKWhere stories live. Discover now