55

3.2K 116 34
                                    

SAKIN DENEMEYİNİZZZ!!!!

**********


Size hiçkimsenin bilmediği bazı şeyler anlatacağım. Aynalar bilirsiniz sabahları kalktığımızda karşısına geçip kendimizi izlediğimiz süslendiğiniz aynalar. Peki aynaya hiç gece baktınız mı? Bakmayı hiç denediniz mi? Denemek ister misiniz?

Gece yarısından sonra eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası değil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda sokak lambalarının odaya verdiği loş ışığı altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediğinize eminseniz kendinize güveniyorsanız başlayabilirsiniz.


"Baksam bile kendimden başka ne görebilirimki" dediğinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yoluna aynalar olduğunu biliyor muydunuz. Ya da gece uzun bir süre aynaya baktığınızda gözlerinizle göremediğiniz varlıkları ya da diğer bir deyişle cinleri görmek ister miydiniz.


Anlattıklarım size ürkütücü geliyormu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediğiniz küçük ve bir lambanın içinde yaşayan bir varlıkmı zannediyordunuz. Peki onlarla iç içe yaşadığımızın farkında değil misiniz. Onların bizi gördüğünü ama bizim onları göremediğimiz bir dünyada yaşamadığımızın gerçeğini hiç duymadınız mı?


Hiç çevrene görmek istediğin gözle baktınız mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte...

**********


KORKCAKSANIZ YAPMAYIN BAK BENCE KORKMİCAKSANIZDA YAPMAYIN HİBİR TÜRLÜ YAPMAYIN PİLİSSSS

KORKU DOLU BİLGİLER...Where stories live. Discover now