Tanıtım

59 2 0
                                    

Genç, biraz sonra olacaklardan habersiz ıssız sokağın köşesinde bir başına derin düşüncelere dalarken. Az sonra gelecek olan tehlikenin farkında değildi. Bir başına kalmıştı hayat ona hiç hak edemediği sırada en büyük haksızlığı yapmış ve gardını savunmasız bırakıp tek zaafı olan yerden kız arkadaşından vurmuştu.



********




Kaan'ın kız arkadaşı uzun bir süre tedavi olmak için gittiği hastanede hayatını kayıp etti. Bunu üzerine Kaan günlerce, aylarca süren krizlerin ardından evden çıktığı ilk gün olacaklardan habersiz öylece karşıda duran yeni hayatını izliyordu.


Bilmediği bir şey vardı genç kızı seven ve platonik olan Burak ! Burak çok tehklikeli ve hiç umulmadığı kadar kötü bir ironi kişilikti. Bu kişiliğin yüzünde yer alan, Kaan nefreti tehlikenin sinyallerini belirtiyordu.


Burak, Nurcan'ın ölümünden sonra tüm suçu Kaan'da bulmuş ve onun için acımasızca yaptığı planların geleceği zamanı iple çekiyordu.


Burak Nurcan'ın ölümünden sonra acımasız bir kimliğe bürünmüş ve adeta Kaan'a savaş açmıştı. "Sana söz veriyorum Nurcanım bunun hesabını herkese soracağım ... "sözleri Burak'ın ağzından bir an olsun eksilmiyordu.


İşte her şey tam da burada başladı...

Ahkam PatronuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin