Evt şehir değişikliği, okul değişikliği ve bi dolu karmaşa...
En guzeli de onu tanımak oldu.
"Bu hayatımın sonsuza kadar değişmesine sebep oldu"
Özgürdüm artık
"Hicbir yere çıkamıyorum"
Bu hayatımın en heyecan dolu pazar aksamıydı. Yeni bir şehire taşınmıştık ve yarın yeni okulumda ilk günüm.
Rusya da oturuyorum ve burada diğer ülkelerinkine göre daha değişik bir sistem işler. Eğer okula sonradan katılan bi öğrenci isen ve özellikle lise 3 e geçeceksen kimse tarafından sevilmezsin. Herkes sana uzak davranır.
Ben de onlarıngüzellikalgısına uygun bir şey olduğumu da sanmıyorum.
Ince bir bel, mavi gözler ve sapsarısaçlara sahibim. Ama lisede hayatta kalmak içingüzellikyetmiyordu, egoda lazımdı.
Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Işte bu da benim... 17 yaşındayım adım Scarlet Smirnov. Umarımhoşunuza gitmiştir ama herkes beğenmez. Neyse hikâyemize geri dönelim.
Herşey hazır olmalı. Gömlek tamam, etek tamam, kravat tamam, kunduralarım da tamam. Artık yatabilirim iyi geceler herkese yarın görüşürüz🤗