Lina

11.9K 405 8
                                    

Ik keek ze stil aan "Ja we kennen elkaar" hoor ik Jaouad zeggen ik Kijk hem verliefd aan en op dat moment kijkt hij me aan. Heb ik weer, "Soum kom we gaan" ze kijkt me raar aan "ik snap het niet" Fluisterd ze "Loop nou maar mee" zeg ik snel trug.
"Lina spreek ik je nog?" Ik kijk Zijn kant op en antwoord snel "euhm ja we appe wel Soum kom we gaan" ze kijkt me lachend aan. "Wat was dat nou?"
"Dat is die jongen die naar me toe kwam op school" ze kijkt me met een big smile aan "omgggg meen je niettt je bent verliefd hé"
zegt ze met een smile op d'r gezicht "Soumm niet zo hard straks horen ze ons nog, kom we gaan naar huis" Onderweg naar huis praten we nog over ditjes & datjes. Thuis aangekomen besluit Soum om bij me te blijven slapen, "Ik heb honger" zeurt Soum weer " je hebt altijd honger" zeg ik lachend. Loop naar de keuken en pak een schaal ships "Ey Lina warom app je hem niet?" Ik doe alsof ik niet weet waar ze het over heeft "wie appe?" Ze zucht en antwoord "wie denkje e Eghjoer" Ik begin hard te lachen " Soum weet echt niet waar je het over hebt?" Soum staat op en loopt richting me telefoon ik kijk haar aan en vraag snel "wat ben je aan het doen?" Ze is druk bezig met mijn Telefoon en antwoord " Selfies maken mag dat niet ofzo?" Ik loop haar kant op en pak mijn telefoon uit haar handen.
Lina: Heey Jaouad
"Bitch ik wist wel dat je iets aan het doen was" Ping
J: Heeeeyy dacht dat je me niet zou appe.
Wat moet ik hierop antwoorden dat mijn nicht zo kinderachtig is dat ze hem een app stuurd? Ik besluit om niet te antwoorden laat het maar zo antwoord straks wel.

Love makes blind.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu