ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

13.4K 968 6
                                    

Άνοιξα σιγά σιγά τα μάτια μου. Παρόλη την χθεσινοβραδινή ένταση ο ύπνος μου ήταν ήρεμος και βαθύς. Τέντωσα το κορμί μου και έπειτα ανακάθισα για λίγο στο κρεβάτι. Ήταν μια καινούρια μέρα που έπρεπε να αντιμετωπίσω. Τη νύχτα κλειδωμένη εδώ σκέφτηκα πολύ. Σκέφτηκα τα γεγονότα ένα ένα. Το συμβόλαιο, την αντιδραση του στο εστιατόριο, στο γραφείο, στο πάρτυ. Ήμουν πλέον σίγουρη πως όλα αυτά είχαν τη σημασία τους. Ακόμα γυρνούσα στο μυαλό και στη καρδιά του. Είχα αποφασίσει να διεκδικίσω τα κομμάτια που μου άνηκαν με ψυχραιμία. Τα κομμάτια στη ζωή του που είχα θέση. Σα μητέρα του γιού του, σαν ερωμένη, σα φίλη, σα τη μικρή που ήθελε και αγαπούσε.


Σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο να φρεσκαριστώ. Φόρεσα μια ανάλαφρη φόρμα και ένα στενό μπλουζάκι με τιράντες. Πλησίασα τη πόρτα δειλά για να διαπιστώσω αν ήμουν ακόμα κλειδωμένη εδω μέσα. Με χαρά ανακάλυψα πως ο περιορισμός είχε λάβει τέλος.


Κατευθύνθηκα προς το σαλόνι με προορισμό τη κουζίνα. Όταν έφτασα δε φανταζόμουν αυτό που είδα. Εκείνη γυρισμένη να ετοιμάζει κάτι που μύριζε υπέροχα και αυτός ημίγυμνος να την αγγίζει με το σώμα του και τα χέρια του γύρω της.


Άδειασα. Πόσο θα ήθελα να ήμουν εγώ στη θέση της. Ένα παγωμένο ρεύμα με διαπέρασε. Ένιωσα να μη ρέει αίμα πια στις φλέβες μου. Έπρεπε αμέσως να συνεφέρω τον εαυτό μου πριν με καταλάβουν. Ισιωσε Μαίρη το κορμί σου, μη του δώσεις την ικανοποίηση, μη του χαρίσεις άλλη μια νίκη, μονολόγησα μέσα μου. Πήρα μια βαθυά ανάσα και τη κράτησα για λίγο, σα να ήθελα να προκαλέσω ασφιξία στον εαυτό μου. Τι να το έκανα το οξυγόνο χωρίς αυτόν. Κούνησα το κεφάλι μου για να διώξω αυτές τις σκέψεις. Δεν ήταν μόνο αυτός καλός ηθοποιός, ήμουν και εγώ. Φόρεσα ένα γλυκό χαμόγελο και πλησίασα με σίγουρα βήματα.


ΜΑΙΡΗ

Μμμμμ...κατι μυρίζει υπέροχα.


Είπα χαρούμενα και τους είδα να γυρίζουν, εκείνη απότομα και ταραγμένη ενώ ο Μάθιου χαλαρός χαμογελώντας ελαφρά.


...ουπς, συγνώμη, σας τρόμαξα? Καλημέρα!


ΜΑΓΚΥ

Κα...καλημέρα


Τη πλησίασα και μπόρεσα πλέον πίσω απο το πάγκο να δω το μοναδικό ρούχο που φορούσε. Ένα t-shirt, δικό του. Ένας θεός ξέρεις εαν φορούσε και τίποτε άλλο απο κάτω. Το κορμί της ήταν υπέροχο και τα μακρυά λεπτά πόδια της άξια θαυμασμού.

ΤΟ ΛΑΘΟΣ {GW15}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu