Prima noapte magică

1.3K 56 9
                                    

Stăteam pe balcon fumând o țigară și gândindu-mă ce scuză să inventez pentru a mă îndepărta pentru un timp de Codrin. Trecuseră două zile de la ultimul mesaj al anonimului și asta mă bucura...într-un fel.

-Hei, Mel. Ghici ce, a spus Codrin intrând în balcon și așezându-se lângă mine.

-Te-ai hotărât să mergi la magazin și să iei ceva de mâncare? Am întrebat eu.

-Ce? Normal că nu. Nu aș face asta niciodată ! A spus el râzând.

Era atât de frumos. Ochii lui turqoise, acei ochi fermecători aveau să-mi lipsească atât de mult.

-Uite ! Am o surpriză, spuse Codrin întinzându-mi o cutie neagră.

Am deschis-o și înăutru erau două bilete de avion.

-L.A. ?!? EȘTI NEBUN?? Am spus eu sărind la gâtul lui.

-De parcă nu-i clar, a răspuns el strângându-mă în brațe. Vezi tu, noi nu am avut parte de un concediu doar pentru noi doi de foarte mult timp, pentru că probleme, dar acum că apele s-au liniștit, cred că ar fi perfect.

-Glumești ?!? Fix L.A.? Codrin...cum?

-Nu îți fă probleme în privința asta, mi-a spus el făcându-mi cu ochiul. Plecăm săptămâna viitoare.

M-a sărutat pe obraz și a plecat la magazin după mâncare.
L.A.? L.A. e locul în care vreau să merg de când mă știu. Abia aștept să merg, să scap puțin de problemele de aici. Nu știu de unde avea Codrin bani de L.A. dar aveam încredere în el.

~după o săptămână~

-Codriiiiin !! Ți-ai terminat bagajul? Am strigat eu după el din bucătărie.

-Imediat ! Mi-a răspuns el la fel de tare.

Ne pregăteam de plecare. Era ora 11:33 și avionul nostru decola la 13:00.
După ce și-a terminat și Codrin bagajul, am pornit înspre aeroport unde am așteptat 1 oră ca să ne urcăm în avion.

-În sfârșit !! A spus Codrin când am început îmbarcarea.

Zborul a durat 12 ore iar eu am dormit cam 6 din ele. Pe avion ne-am jucat cărți o grămadă și ne-am uitat la filmele pe care le avea micul televizot din fața noastră. Când am aterizat, era ora 04:57. Am mers cu taxiul până la hotelul la care eram cazați și pe drum am admirat mulțimea de lumini, parcuri și magazine. Afară era atât de cald încât în mijlocul nopții simțeai că te topeai. Când am ajuns la hotel, primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă arunc în patul de două persoane. Codrin mi-a urmat exemplul și s-a trântit și el lângă mine.

-În sfârșit am ajuns, a spus el mângâindu-mi fața. Doar noi doi și marele oraș.

Mă uitam adânc în ochii lui și simțeam cum mă pierd. Simțeam fluturii aceia nenorociți, simteam bucuria pe care ochii lui mi-o provocau. Într-un final m-a sărutat. Un sărut cald și lung. Buzele lui pricepute încântându-mă. Când a rup sărutul, mi-a spus.

-O să fie cea mai tare săptămână din viața noastră de cuplu. Promit.. Mă duc să îmi fac un duș.

M-a sărutat pe frunte și a plecat. M-am schimbat în pijamale și m-am băgat sub plapuma subțire când dintr-o dată telefonul mi-a vibrat, semn că primisem un mesaj.

"Bucură-te de el cât mai poți, nu știi ce te așteaptă acasă.
-x.o., Anonim"

Omul ăsta chiar nu avea de gând să mă lase să mă bucur de nimic. L-am ignorat și mi-am dat telefonul pe silențios. Mă gândeam la Kim și la Jess pe care i-am lăsat la părinții lui Codrin. Speram din suflet că erau bine.
Când a ieșit Codrin din baie, eu adormisem. Acesta s-a strecurat în pat și m-a luat în brațe. Mirosea atât de bine. M-am foit și m-am ghemuit la pieptul lui.

A doua zi de dimineață am fost trezită de sărutările fine a lui Codrin și de mirosul puternic de cafea. Când am deschis ochii, Codrin era la capătul patului cu un morman de clătite, două cafele și sirop de arțar. S-a băgat înapoi în pat lângă mine și eu mi-am sprijinit capul de umărul lui.

-Știi că ești cel mai bun iubit din lume, nu? Am spus eu.

-Nu știam, sunt?

-Da, ești, am spus eu ridicându-mă în fund. Codrin?

-Da, Mel.

-Promite-mi că nu o să mă părăsești niciodată, orice s-ar întâmpla.

-Știi că nu o să fac asta, ce te-a apucat?

-Doar promite-mi.

Mi-a luat fața în palme și s-a uitat fix în ochii mei.

-Melody. Aici, în orașul tău preferat, îți promit solem că niciodată, orice s-ar întâmpla, nu te voi părăsi și îți voi fi alături.

L-am luat în brațe și o lacrimă mi-a scăpat, dar am șters-o repede ca el să nu observe.
Ne-am continuat micul dejun și am ieșit în oraș la o cafenea. Totul era atât de modern și spectaculos, era un loc de vis. Ne-am petrecut ziua vizitând părți ale orașului și râzând ca ultimii apucați.
Seara, ne-am întors înspre hotel și am coborât la clubul de la subsol, unde, recunosc, am băut puțin cam mult. Am dansat și am cântat până când nu ne-am mai simțit picioarele. Când am urcat în cameră, Codrin mi-a luat fața în palme și mi-a spus :

-Te iubesc atât de mult, Melody. Atât de mult încât nici nu îți poți imagina.

După ce mi-a spus aceste cuvinte, m-a sărutat. Un sărut atât de lung și de plăcut. Un sărut dulce care s-a transformat ușor într-unul sălbatic. Limbile noastre se luptau pentru supreviețuire și mâinile noastre inspectau fiecare parte din corpul celuilalt. Hainele au zburat de pe noi atât de rapid încât nici măcar nu credeam că e posibil. Codrin m-a luat pe sus și m-a dus în pat, unde s-a așezat peste mine și a întrerupt sărutul pentru a se uita adânc în ochii mei și a-mi da de înțeles că vrea să mă întrebe dacă sunt pregătită.

-Și eu te iubesc nespus, au fost cuvintele care mi-au părăsit gura.

Codrin m-a sărutat din nou, acum dulce și romantic, după care s-a transformat din nou în animal. Mă săruta precum buzele mele ar fi fost aer și el nu putea respira, după care magia s-a întâmplat. Iubirea plutea prin aer ca o ceață și era atât de deasă încât o puteai tăia cu cuțitul. A fost o noapte magică, prima noastră noapte magică.

Pentru totdeauna - Codrin Bradea F.F.Où les histoires vivent. Découvrez maintenant