Sende Bırakma Be Rüzgar

20 0 0
                                    

diyerek ağlarken yutkundum ve sıkıca elini tuttuğumda hastanede çığlığı bastım...
Rüzgarın ailesi ve tüm doktorlar çığlığımda içeri girmişti.
Hepsi bana nolduğunu sorarken konuşamıyordum ağzımdan kelimeler çıkmıyordu resmen kendimi zorluyordum ama olmuyordu hemşirenin biri rüzgarın nabzına bakmıştı işte anlatmak istediğim de buydu nabzı atmıyordu yerde ağlıyordum konuşamıyordum elim ayağım titriyordu ya şimdi rüzgar bırakmışmıydı beni içimden hayır Mabel bırakmadı kendine gel diyordum ama ağlamama engel olamıyordum.
Doktor ameliyathane'yi hazırlayın dediğinde iyice ağlamaya başlamıştım rüzgarı apar topar götürdüler ben hala yerdeydim oraya kapanıp ağlamaya başlamıştım.
20dakika sonra Doktor yanımıza gelip -elektroşok sayesinde hayata geri döndü ama bi 3gün dinlenmesi lazım. diyerek gitti gözyaşlarımı silip kendimi toparlamaya çalıştım ama uykusuzluktan şişen gözlerim ağlamaktan morarmıştı derin bi nefes alıp ayağa kalktım lavaboya gittim yüzümü yıkadım aynaya baktım mahvolmuş bi yüze sahiptim üzüntü, keder, dert daha ne kadar kötü şey olursa olsun hepsi beni bulmuştu küçücük kalbim zaten kalmamıştı artık hayata bakış acım değişmişti her nefes alışım artık bana ölüm gibi geliyordu Rüzgarsız cidden olmuyordu lavabodan çıkıp rüzgarın odasına camdan baktım çok özlemiştim rüzgarı sarılamıyordum , öpemiyordum , başımı omzuna yaslayıp yatamıyordum.
3günün geçmesi lazımdı ama nasıl geçerdi ki koskoca 72saat uyuyamıyordum zaten iştahım da yoktu sigara desen deli gibi içmek istiyordum ama rüzgarı gözümün önünden ayıramıyordum olmuyordu sigara umrumda değildi yeter ki rüzgar yanımda olsun herşeyi bırakırım ama rüzgar yanımda olsun.
"Bitek RÜZGAR"
Ağlamaya başlamıştım rüzgarın abisi yanıma gelerek uyumam gerektiğini söylemişti
+Rüzgar orda öyle yatarken ben uyuyamam ben bunu yapamam.

Hala ağlıyordum

-Şöyle düşün rüzgar kalksa seni bu halde görse oda üzülür benim için değil kendin için rüzgar için uyu.

Bağırarak
+Bakın anlamıyo olabilirsiniz ama ben iyiyim rüzgar uyanana kadar da uyumuycam

-bak burlarda bayılıcaksın 1saat olsun uyu ben seni uyandırırım doktora söyleriz iğneyle uyutur çok zor bişey değil bak kırma bizi

+uyumuycam hayır.
Duvara tutundum hemen tansiyonum düşmüştü sanırım başım berbat şekilde dönüyordu en son hatırladığım hemşire gelmişti yanıma ve sedye istemişti.

Odamdaki  Cinayet KokusuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin