Op stap

49 3 0
                                    

Als ik wakker word is Ell al weg ik loop naar beneden en Ross gaat net weg Rocky vertrekt een minuut later "Hey Riker zin om zo te bowlen?" Vraag ik "eh tuurlijk waarom niet" zegt hij ik loop naar mijn kamer en pak mijn tas met mijn dagboek natuurlijk en ga met Riker naar het bowlings centrum.

We krijgen een baan en Riker gaat als eerst, hij gooit een strike "Wow, Hoe doe je dat?" Vraag ik "eh beginners geluk" zegt hij met een lachje en ik lach naar hem , ha eindelijk een broer die lacht. we gaan nog even door en Riker heeft Alleen maar Strikes gegooid "Gast dit is geen beginners geluk meer, wat is je geheim" "als ik dat zou zeggen was het geen geheim meer" zegt hij gniffelend. uiteindelijk zijn we klaar en mijn bro heeft me Dik ingemaakt

We lopen naar huis "Hey Riker, merk jij ook iets vreemds aan de andere?" Vraag ik aan Riker "Niet echt, wat zou ik moeten merken dan?" "Nou dat Ellington zo mysterieus doet, en Rocky en Ross zo somber" zeg ik "Niet gemerkt" zegt hij stralend "Ook niet dat Riker zo opgewekt doet?!" Zeg ik "mmmm nou misschien is Riker ook heeeeeel blij" zegt hij Met een brede lach "En waarom zou Riker dan zo blij zijn?" Vraag ik "Dat vind Riker Rydel's zaken niet" zegt Riker en loopt wat door "Je lijkt wel een kind" schreeuw ik naar hem "Technisch gezien ben ik dat nog" schreeuwt hij terug

We gaan naar binnen en Ellington is er al, ik loop gelijk door naar de keuken om mijn moeder te helpen met het eten. mmmmmm spaghetti mijn favoriet "Rydel, hier heb je alvast een bord de rest komt zo wel" zegt mijn moeder. ik loop naar de tafel en hoor Ell een lijst met dingen opnoemen voor een bruiloft, ik laat het bord vallen Ell kijkt naar me en ik ren naar mijn kamer.

Waarom vraag je, nou Ell is dus al alles voor aan het berijden. En hij heeft mij niets gevraagd dus moet het iemand anders zijn. ik hoor geklop op mijn deur "Delly?" "Ga weg, en noem me niet zo" zeg ik woedend, ik weet niet echt waarom ik zo woedend ben "Kom op liefje open de deur" "ik ben je liefje niet, je gaat toch trouwen!?" Zeg ik ik hoop echt dat hij weggaat, ik wil alleen zijn "Liefje je hebt het verkeerd begrepen" zegt hij. Hij houd pas op als hij alles heeft uitgelegd of niet?

Diary of Delly||HOLDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu