Soğuk Duş

25.9K 65 4
                                    

Yürümekte zorlaniyordum.Lucas evime kadar cikarmişti.Başim donuyordu kendime gelmek icin duş almak istedigimi soyledim.Uzerimdekileri cikardim.Lucas şaşkinlikla bakiyordu.Gözlerinide üzerimden alamiyordu farkindaydim.
Istedigimde buydu sanirim.Onu umursamiyormusum gibi davraniyordum. Son olarak iç çamasirlarimida cikarip dusun soğuk suyunu açtim ve altina girdim Lucas hayretle izliyordu.Ama o da beni istiyordu biliyordum.Ellerimi vucudumda gezdiyor onu daha da çıldirtmak istiyordum.Yanima doğru yürüyordu başarmiştım. Gömleğinden tutup çektim.Dudaklari dudaklarimla buluşmuştu sonunda.

Sırılsıklam gömleği üzerine yapışmıştı.Artık daha dayanılmazdi benim için.Gözlerime hislerime yaşattiği bu şölen icin dahada tutkulu öpüyordum onu kendimi ona bastiriyor elimi islak saclarinda dolaştiriyordum.
Oda beni duşun camina yapıstırmıs boynuma öpücükler konduruyordu her öpücügü vücudumu dahada titretiyordu.Elleriyle gögüslerimi kavrayıp dolgun dudaklarinin arasina sertlesmis gogus uclarimi almisti.Tırnaklarimi sırtına geçirmemek için kendimi zor tutuyordum. Bacaklarimi ona doladim ve yatağa geçtik.Islak sırtım acik mavi serin saten çarsafa temas etmisti Lucas ise uzerimdeydi.Hızli bir hareketle altindakilerden kurtuldum kendimi ona bastiriyor icimin tamamen onla dolmasini bekliyordum sabirsizlikla.O ise öpüyor parmak uçlarinin dokunduğu her zerremde titresimler oluşturuyordu. Vücudumu uyuşturuyordu.Hissettiğim dolulukla tekrar irkildim.Odada hizlanan nefes alis verislerimiz ve ustumdeki Lucasın bana çarpmalari duyuluyordu.İnlemelerimiz odayi sarmisti.

Lucasin hissettirdikleri cok farkliydi.Arzulamak tam anlamiyla bu olsa gerekti.Bu yatakta sabah Waldenla yatarken simdi Lucaslaydim. Ve hissettiklerim cok farkliydi.Lucasa doyamamistim.Bu anlar hiç bitmesin istiyordum Lucas bana yasaktı ve bu onu daha cazip kılıyordu.Atesı yakiyordu ve ben kor olana kadar yanmak istiyordum.

Lucas yanima uzanip alnima bi öpücük kondurdu.Arzum bitmek tükenmek bilmiyordu.Pişman olmam gerekti aslinda gecen sefer öyle olmustu en azindan.Ama suan sadece daha fazlasini istiyordum.Lucasi istiyordum.

ALDATMAKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin