"Bana unutulduğunu söylediğin günü hatırlıyor musun? Bana tanrının unuttuklarından olduğunu söylemiştin. Başına gelen hiç bir şeyi hak etmeyecek kadar günahsız olduğuna yemin etmiştin.. çok umutsuz gözüküyordun.. Bir az olsun senin umudun olmak istedim. Bir az olsun yaşamanı istedim ve bunun için her şeyimi ortaya koydum. Bunun için pişman değilim sevgilim. Seninle geçirebildiğim her bir saniye için o kadar mutluyum ki. Eğer tanrı bana bir gün daha bahşedebilseydi o bir günümü de sana adamak isterdim. Her saatini, dakikasını, saniyelerini ve saliselerini.
Keşke seni daha önce tanımış olsaydım sevgilim.. belki o zaman daha fazla zamanımız olurdu.
Özür dilerim. Bana kızgın mısın? Bunları okurken ağlıyor musun? Özür dilerim, gerçekten. Ama bazen değiştiremeyeceğimiz şeyler olabiliyor. Bir lanet gibi.. bu lanet benim içimde büyüdü. Ben o laneti ellerimle besledim ve bunu fark ettiğimde her şey için gerçekten de çok geçti. Biliyorum.. biliyorum bunu daha önce bilmek isterdin. Yardımcı olmak isterdin ve belki de beni kurtarmak isterdin.
Ama ben senin gibi değildim. Ben kurtarılmak istemiyordum ve bunun için özür dilerim.. sevgilim. Hayatım. Ömrüm.
O konsere geldiğin günü her saniyesine kadar hatırlıyorum. Ayyaşlarla dolu o salonda tek maske takan sendin. Bu farklılık benim dikkat edemeyeceğim bir şey değildi. Acaba neden eğlenmek yerine tek başına oturuyor? Niye böyle bir ortamda maske takıyor ki?
Tüm gece.. tüm gece aklımdan çıkmamıştın. Bir anlığına da olsa senin farklı olmadığını düşünmüştüm. Sen farklı değildin çünkü biz ikimiz gerçekten de benziyorduk. Sen ve ben. Birbirimize ait olduğumuzu o gün anlamıştım. Ve iyi ki de bunu anlayabilecek kadar ayıkmışım.
İyi ki senin güzelliğini fark edebilmişim. Bunun için çok mutluyum.
Senin sesin dinlediğim tüm şarkılardan daha hoştu. Seni hiç görmemiş olsaydım bile sadece sesinle tanıyabilirdim seni. Sadece sesine bakarak benim olacağını söyleyebilirdim. Ruhunu hissedebiliyordum ben senin. Gördüğüm en zararsız ruh senindi. Bana ruhunun şarkılarımı kirlettiğini söylemiştin ancak yanılıyordun. Senin ruhun benim şarkılarımı süslüyordu sadece.
Seni ilk öptüğüm geceyi de unutmuyorum. Birlikte kamp yaptığımız günü de.. hatırlıyor musun seninle çimenlerde yuvarlanmıştık? Ve iki gün boyunca kollarımız alerji olduğu için güneşe çıkamamıştık.. Şimdi bu aklıma geldi ve gülümseyesim geldi. Eğer sende şu an gülümsüyorsan karşılıklı gülümsüyoruz demek oluyor bu. Yakaladım seni! Gülümsüyorsun değil mi?
Senin gülüşünü de çok seviyorum. Seninle ilk tanıştığımda bana gülümsemeyi bilmediğini söylemiştin. Ve ben birine gülümsemeyi öğretebilecek kadar şanslı bir adamdım. Senin gülümsemen olabildiğim için çok şanslıydım.
Sana ölümden korkmadığımı söylediğimde yalan söylemiyordum. Seninle tanışana kadar ölüm beni korkutmuyordu. Ama seni kaybetme korkusu kadar bana ağır gelen bir şey yoktu. Ve sonunda korktuğumu ellerimle yaşattım sana. Seni son bir kez öpemediğim için o kadar çok canım yanıyor ki sana anlatamam.
Biliyorum.. bunu demem seni sinirlendirmiş olmalı. Özür dilerim. Sevgilim, gerçekten özür dilerim. Biliyorum böyle bitmesini istemiyordun çok iyi biliyorum. Bizi ellerimle bitirdim ben.Özür dilerim.. bana güvendiğin için teşekkür ederim ama güvenini boşa çıkardığım için bana kızmanı istemiyorum. Lütfen sevgilim, bana kızarsan ben yüzlerce kez ölürüm.
Bana kaderlerimizin tek bir doğru üzerinde ilerlediğini söylemiştin ya hani? O konuda da yanılıyordun. Hayır bizim kaderlerimiz çok ince bir noktada ayrıldı ama sen bunu fark edemedin. Hayır bu senin sorunun değildi benim sorunumdu özür dilerim.
Özür dilerim. Yüzlerce kez özür dilerim.
Lütfen benden nefret etme. Çünkü en büyük korkum bu olurdu. Seni gördüğüm ilk saniyeden beri deli gibi seviyorum ve sonsuza kadar da sevmeye devam edeceğim..
Eğer bir gün yanında varlığıma ihtiyaç duyacak olursan, benimle köprüde buluş. Seni her zaman orada bekleyeceğim. Göz yaşlarını silebilmek için her zaman burada olacağım. Seni seviyorum. Seni çok seviyorum sevgilim. Ve sana teşekkür ediyorum. Hayatıma girdiğin için ve başıma gelen en güzel şey olduğun için sana teşekkür ederim. Sonraki hayatımda seni bulacağım ve sana evlenme teklifi edeceğim. Söz veriyorum. Sözümü de sonsuza kadar saklayacağım.
Teşekkür ederim.."
↭↭↭↭↭↭↭↭↭
YOU ARE READING
On The Last Breath Before Dying [KazuScara]
Fanfiction"Bana söylediğin bütün güzel cümleler... hala kafamın içerisinde bir yerdeler. Hala gerçekmiş gibi geliyorlar." Kanserden dolayı hayata küsmüş bir gencin dünyasını değiştirebilmek mümkün müdür? Öleceğine inanmış birini yaşama bağlamak.. onun her şey...
![On The Last Breath Before Dying [KazuScara]](https://img.wattpad.com/cover/323555236-64-k146801.jpg)