Pasca

30 2 2
                                    

Tara

,,Je toto nutné?'' spýtala sa Stela keď som jej na hlavu dala vrece.

,,Ano je.'' povedala som a posunula ju trochu. Kyvka som Alue aby otcorila portal a posunula ju cezeň. Nakoniec mi alue podala kriedu, portal sme zotreli a stiahli jej vrece z hlavy.

,,Alue, Stela, mám pre vas prácu.'' šepla som a oby dve na mňa pozreli.

,,Čo za to?'' spýtala sa Stela.

,,Zato môžeš isť snami a nemusiš byť s mojou mamou...'' vražebne som na ňu pozrela a pokračovala som,: ,,Musite sa dostať za Joshom. Ja snim za dobre niesom. A musite ho dostať dozadu do kričkov. Tam sa o neho už postarame. Zvladnete to?''

Obydve na seba pozrelui.

,,Ja sňou nejdem.'' skríkli naraz aa zatosomoby dvom strelila.

,,Ťahajte.'' povedala som keď sa spamätali. Stela zavrčala , ale išla.

Stela

Bolo to ako vezenie. Teda aspom malo byť... Ale citila som sa volne. Až moc volne. Síce som plnila rozkazy, ale zato som mohla vidieť normalnych ludí vidieť svet a ktomu všetkemu citila som sa tak bezpečne. Nevedela som prísť na to čo sa somnou deje. A naviše Alue... Možno ju neznášam za to čo mi urobila, ale mam ju istym spôsobom aj rada. Kvoli nej som sa toho vela naučila. Však ako by sme žili keby ma nikdy neuniesli? Ona neni ako moje dvojča... Nedokáže byť taká zlá ako ja. Alebo sa v nej mýlim? Žeby mohla naozaj byť ako ja?

Pozrela som na Alue . O tom pochybujem.

,,Hej Al. Ako to ma viz...'' začala som no do školy práve vošiel niekto mocný. Jeho moc som cítila. Razila sa z neho ako z Tary. No z neho viac. A potom som si všimla jeho popálenu tvár.

,,Musel byť predtým pekny.'' povedala som Alue a ta len prikívla.

,,Héj on je môj!!'' šlahla som do nej a ona sa spamätala.

,,A to jak vieš?'' diabolsky sa na mňa usmiala a ja som nachvilu zazrela seba. Možno naozaj je v nej kúsok mňa. Inak by sme neboli jednovaječné dvojčata.

Pomaly a elegantne som vykročila smerom k nemu. Všimla som si dvoch chalanov ktorý ho následovali. Usúdila som že su to jeho spoluhráči americkeho futbalu.

,,Ahoj Josh.'' povedala som a zastala tesne pred nim. Uvedomila som si jak strešne som nízka.

,,A-hoj?'' pozrel na mňa a snažil sa najsť niaku spomienku na mňa.

,,Máš to marne... Mňa si ešte nestretol. A typujem že ani sestru nie.'' ukazala som na alue ktora došla.

,,Aha. Dobre. Tak čo potrebuješ?'' tvoju pomoc usmiala som sa a jemnemu prešla prstom po hrudi. Vzrušilo ho to. Vedela som to.

,,Chalani? Choďte to tu mojej sestričke Alue ukazať.'' koketne som na nich pozrela a ony ochotne poslúchli.

,,Tak s čim to ch...'' začal no ja som sa postavila na špičky a pritiahla ho za tričko tak, aby som ho mohla pobozkať. Nakonic som sa odtiahla, zahrizla si do pery a usmiala sa na neho. On zostal nehybne stáť a tak som ho potiahla smerom k záchodom, kde som ho sotila. On si ma pritiahol k sebe, položil ma na umývadlo a začal ma bozkávať. Prstami mi vošiel pod šaty (ešte stale som mala šaty, v ktorých ma uniesli) a jemne ma masíroval medzi nohami. Rýchlo som mu vyzliekla tričko, čim som mu odhalila jeho nádhernu hruď a odopla mu zips na riflach. Potiahol mi šaty vyššie a pritiahol si ma k sebe, pričom sa naše tela spojili v jedno.

Alue

Dlho mi trvalo kým som sa dostala od chalanov. Boli moc dotieravy. Ale ešte viac nadržany. Musela som najsť Stelu a to hneď! Ponáhlala som sa k východu, keď som do niekoho vrazila.

,,Prepač mi to.'' povedal Josh a postávil ma na nohy.

,,Ahoj Alue.'' usmiala sa na mňa Stela a jemne sa pritiahla k jeho hrudi.

,,Čaw Stela.'' s prebodavajucim pohladom a falošnym usmevom som na ňu pozrela.

,,Prepáč mi ak sa nezdržim Josh, ale ponahľám sa niekam.'' šepla som a rozbehla sa von. Vedela som že ma bude následovať. Že sa toho chytí. A aj že stiahne zo sebou Josha aby splnila úlohu. Nebola nespolahliva, aj keď bola zla.

Za rohom som chvilku počkala, tvárila sa že sa obzeram či ma niekto nesleduje a vbehla do maleho lesika pri škole. Tu niekde už mala čakať Tara. Všetko bolo tak jednoduche. Až príliš.

Niekto ma chytil, a skôr ako som sa stihla obzrieť mi niekto zapchal usta a na hlavu dal vrece.

Tara

Po asi pol hodine som sa konečne dočkala Josha a Stely. Rýlo som ho chytila a skôr ako sa obzrel som mu zapchala usta a na hlavu dala vrece. Rei ho odtiahol ďalej na bezpečne miesto.

,,Kde je Alue?'' pozrela som na Stelu a ta mikla plecami.

,,Ja že je s vami. Bežala tesne pred nami. Asi si len odbehla.'' povedala a obzrela sa opatrne za seba. Asi ju hladala.

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: May 10, 2015 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

The Last of SurvivorsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora