1

14.7K 182 7
                                    

Esmee pov.

Ik sta in de badkamer. Ik ben mijn tanden aan het poetsen. Ik moet zo naar school, maar ik heb totaal geen zin! Als ik klaar ben loopt ik naar beneden, en mijn ouders zitten zoals altijd weer ruzie te maken. Ik voel mijn woede opkomen. "Waarom moeten jullie altijd ruzie maken?! Jullie zijn net een stelletje kleine kinderen! Doe gewoon normaal! Jullie doen net alsof ik niet besta, maar hallo, ik ben er ook nog!!!" Mijn moeder kijkt op. Ik zie tranen in haar ogen. Mijn vader loopt boos naar boven. Ik zucht. Ik pak snel mijn tas en loop naar mijn fiets. Waarom kunnen ze niet gewoon normaal doen?
Even later kom ik aan op school. En ja hoor, daar staat Lot weer. Ik loop vlug door.
Als ik mijn fiets heb neergezet en ik me wil omdraaien, zie ik Lot staan met haar 2 andere vriendinnen. Ik rol met mijn ogen. Shit. "Zo zo, wie zullen we daar hebben? Ons esmeeke." Ze beginnen te lachen, en lopen weg. Ik zucht opgelucht. Waarom zoeken ze altijd mij op... Ik doe toch niks verkeerd?

Na school loop ik weer naar mijn fiets. Ik had eigenlijk tot het 7e, maar blokuur gym was uitgevallen.
Tijdens het fietsen begint het ineens te regenen. "Ook dat nog"

Als ik thuis kom ben ik helemaal doorweekt. Ik besluit om even onder de douche te gaan. Ik loop naar boven pak droge kleren en een setje ondergoed. Ik kleed me uit en stap onder de douche. Ik laat de warme stralen over mijn lichaam glijden. Ik doe mijn ogen even dicht. Ik hou van douchen. Even later stap ik er uit, droog mezelf af, en trek mijn schone kleren aan. Ik maak mijn haren droog met een handdoek en doe mijn haar dan in een vlecht. Ik haal de make-up dat er nog opzat af.
Ik loop naar beneden. Er is niemand thuis. Ik ga naar de keuken en zet de waterkoker aan. Als het water is gekookt pak een grote mok en doe het gekookte water erin. Ik pak een theezakje en doop het in het water. Ik doe er 2 schepjes suiker in en loop naar de woonkamer. Ik ga op de bank zitten en zet de tv aan.
Na een uur besluit ik om mijn huiswerk te maken. "Ugh, geschiedenis!"
Na anderhalf uur heb ik al mijn huiswerk af. Wanneer ik mijn boeken terug naar boven wil brengen, hoor ik een sleutel in de voordeur steken. Ik loop snel door naar mijn kamer. Ik heb geen zin in dat gezeik van mijn moeder.
"Esmee, wil je even komen?" Hoor ik mijn moeder roepen.

Sorry voor de saaiheid. Maar dit is mijn eerste boek dus het zal niet zo goed zijn :p
Even een vraagje, hoe doe je je letters dik of schuin maken?
Ik schrijf zo snel mogelijk verder:)

Sex lessons ft. Niall HoranWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu