Κεφάλαιο 29

1.3K 167 4
                                    

Κεφάλαιο 29

ΑΛΙΣ

   Ο Φιν δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια του από πάνω μου και αυτό ήταν καλό σημάδι. Θα τον κάνω να υποφέρει, και να η κατάλληλη στιγμή , παίζει ένα από τα πιο hotdance τραγούδια το LoveSexMagic τώρα αρχίζουν τα γλέντα. 

Ταυτόχρονα όλες οι κοπέλες τουλάχιστον οι περισσότερες σηκώθηκαν και κατέλαβαν την πίστα και το καλό είναι το ότι πάνω στην πίστα ήμασταν οι φίλες μου και η Σίλια, η Αραμπέλα, και η Ζωή και εννοείται πως θα κάψουμε την πίστα.  

Όλες αρχίσαμε να κουνιόμαστε στον ρυθμό της μουσικής. 

Μέχρι τουλάχιστον να μας διακόψουν μια ομάδα αγοριών δηλαδή τα γνωστά: Μάρκο, Φιν ,Τζάσπερ, Ντέιμεν, Στέφαν, Τζίμι και τέλος Ιλάι που ουσιαστικά μας προκάλεσαν σε μάχη χορού. Σαν να έχει δοθεί κάποιο κρυφό σήμα όταν άρχισαν να χορεύουν και καταπληκτικά, όλες οι υπόλοιπες αποχώρησαν και μείναμε 14 άτομα πάνω στην πίστα, ο καθένας μας θα μπορούσε να πάρει έναν παρτενέρ που λέει ο λόγος. 

Χορέψαμε μέχρι τελικής πτώσης και όταν έμεινα μόνη μου με τον Φίν μα έπιασε από την μέση και με κόλλησε πάνω του ήμουν έτοιμη να τον σπρώξω όταν με φίλησε τόσο παθιασμένα που δεν μου άφησε πολλά περιθώρια από το να ανταποδώσω στο φιλί.

«Σταμάτα» του είπα τόσο σιγανά που ούτε εγώ η ίδια παραλίγο να μην το ακούσω και έτσι επανέλαβα πιο δυνατά αυτή την φορά.

   «Σταμάτα»  και με αυτό έφυγα, άρπαξα το παλτό μου και βγήκα στον νυχτερινό αέρα, και τότε κατάλαβα το τεράστιο λάθος μου.

    Είδα την κοπέλα που είχε φιλήσει ο Φιν νωρίτερα, και με πλησίαζε με απειλητικά βήματα.

«Άκου αν θες τον...» δεν με άφησε να ολοκληρώσω ποτέ την πρότασή μου διότι χίμηξε πάνω μου.

«Αγαπητή μου δεν τον θέλω, δεν με ενδιαφέρει καν, το μόνο που θέλω είσαι εσύ και το αίμα που κυλά μέσα σου.»

Είχα παραλύσει μου έκανε φάρσα; Δεν μπορούσα να κουνηθώ, τα πόδια μου είχαν κολλήσει στο πάτωμα. Ήρθε τόσο γρήγορα πάνω μου και μου έκλεισε ο στόμα που δεν την είδα καν. Είναι σίγουρα βρικόλακας. Την έβαψα και μάλιστα με κόκκινο χρώμα, το πρόσωπό της άλλαξε και παραμορφώθηκε λες και φορούσε μάσκα.

Τελείωσε.

   Είπε η φωνή μου με έναν σπαρακτικό και συνάμα νοτισμένο με φόβο ψίθυρο.

    Με έπιασε από το μπράτσο τόσο δυνατά που κλαψούρισα από τον πόνο, έσυρε το δάχτυλό της στον λαιμό μου και έκπληκτη είδα λίγο αίμα.

Η φωνή της, ένας άγριος ήχος για τ΄ αυτιά μου. «Είμαι η Ηώ και απεσταλμένη της ανώτατης φατρίας των βρικολάκων.» τα πάντα μαύρισαν γύρω μου 'όταν κατάλαβα ότι τα χέρια της ήταν τυλιγμένα γύρω από τον λαιμό μου, και με έπνιγαν. 

                       . . . 




ΟΧΙΙΙΙΙΙ μετά είναι τα θρύψαλα ..... ουφφφ τέσπα ο Φιν το έχει πάρει πολύ πάνω του δε νομίζετε; Για κάποιο τρόπο αρχίζει να μου την σπάει ....


ΦΙΛΙΆ Σ.Α.

μην ξεχνάτε να ψηφίζετε και να σχολιάζετε

Vampire loveحيث تعيش القصص. اكتشف الآن