Kapitel 1

40 0 0
                                    

Jag springer så fort jag kan så dem inte ser mig, jag gömmer mig i en buske nära ett hus som va bara 2 km borta från mitt hus.
Jag ser dem springa åt höger och dem ser inte mig, jag pustar ut och ser om dem är borta och det var dem, jag sprang resten av biten hem och bara gick upp från trappan låste upp dörren och bara sprang in och låste dörren igen och satte på larmet.
Efter en stund knackade det på dörren, det var mamma och pappa som precis kommit hem från konsären där dem hade varit ända sens sex i eftermiddags, jag sprang ner och stängde av larmet och öppnade för mamma och pappa.
Mamma hur mår du frågade jag, är du full
Pappa svarade att hon hade druckit väldigt mycket sprit och hade ramlat omkull några gånger medans han bara hade druckit en flaska Coca Cola sov han alltid gör,
Sen hjälper jag pappa med att lyfta upp mamma från golvet och lägger henne i soffan och sedan ger jag henne ett glas vatten och sätter det på bordet.
Efter en timme så fick jag ett meddelande på min mobil där det stod
-Du fattar inte vilket misstag du har gjort??...
Och jag började fundera på vem det va för det stod att det var från ett hemligt nummer, jag blev rädd så jag sprang till dörren och låste den sen satte jag på larmet och övervaknings kamerorna, och pappa frågade vad jag gjorde och jag sa bara att jag går och lägger mig..... Pappa bara säger godnatt och går in i köket och släcker lamporna.
Efter sens igår va jag livrädd så att jag inte vågade gå till skolan eller gå någonstans, jag kollade på min mobil och då hade jag tjugo missande samtal från det nummer jag fick ett meddelande ifrån igår och den hade ringt kl 00:45 till kl 03:33 och då la jag och sov så jag fattade inte vad han eller hon ville mig?. Efter några timmar ringde det igen på min mobil och då såg jag att det var Amber så jag svarade och berättade allt som hade hänt och Amber fattade inte att detta hade hänt mig.

Döden i dina armarWhere stories live. Discover now