Capitolul 2. Maria

7 0 0
                                    

Septembrie 2012. Trecuseră deja 8 luni de la episodul cu Any care nu mă încântase foarte tare, dar mai erau doar 4 zile și împlineam 25 de ani și parcă mi-aș fi făcut un cadouț... O nouă partidă de sex cu o fată mai tânără, mai strâmtă! Maria părea alegerea cea mai bună, fiind o brunetă slim, de doar 18 ani.

Stabilisem că ajung într-un sfert de oră la ea. Stătea relativ aproape de centru, undeva la mijlocul pantei dintre muzeu și stadion. Amuzant e că după ce mi-a deschis ușa apartamentului, a ezitat un pic în a mă primi, întrebându-mă:

- Tu sigur ai 18 ani?

- Îi am de vreo 7 ani. Fac 25 duminică.

Maria era o fată un pic cam tristă, spunea că iubitul ei murise într-un accident de mașină și că nu mai vrea pe altcineva, dar că-i place să se fută și, prin urmare, a decis să facă bani îmbinând utilul cu plăcutul.

Într-adevăr, m-am simțit mult mai bine-n fata asta decât în Any, îi simțeam chiar și prin latex strâmtoarea pereților vaginului cât și a labiilor ei cărnoase. Nu-mi venea să mai ies din ea nici după ce mă aducea la orgasm, parcă-mi continua la infinit. Peste două săptămâni o făceam din nou cu ea.


kentlove.wordpress.com


Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: May 02, 2015 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Kent LoveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum