Kapitel 1

127 4 0
                                    

Jag vaknade av att väckarklockan ringde, jag reste mig upp med trötta ögon och satte mig på sängkanten. Jag blev helt chockad när jag kom ner i köket och kollade på kockan, 20 i 8??!? Shit nu har jag försovit mig också, bra jobbad Sofia viskade jag för mig själv.

Jag slängde i mig frukosten som jag hade gjort, bytte om och drog på lite mascara så att mina ögon skulle se lite piggare ut.
Jag sprang till skolan och kom precis i tid till första lektionen, vi hade matte, perfekt och ha på morgonen när man är som tröttast. Jag kunde inte koncentrera mig alls tänkte bara på hur mamma och Thomas hade det på deras bröllopsresa, dom skulle vara borta i två månader och jag skulle få klara mig helt själv så länge. Kan inte fatta att mamma gick med på att jag skulle vara själv, hon som brukar vara SÅÅ överbeskyddande. Mitt i mina dagdrömmar ringde klockan och lektionen var slut.

Påväg till mitt skåp såg jag en stor klunga av tjejer som gjorde allt för att ta sig fram, förstod inte alls varför. Jag gick fram till mitt skåp och sneglade lite bort till klungan där jag ser en kille mitt i allt ihopa, någon jag inte alls känner igen Han såg iallafall nöjd ut. Han måste vara ny, snygg va han också, han hade choklad brunt hår och hans ögon, man kunde smälta i dom shit!

"Sofia!!" Hörde jag någon skrika ifrån klungan, det va min bästa vän Vann som tryckte sig ut emellan alla tjejerna.
"Hey Vann!" Skrek jag tillbaka.
"Why is everyone so on the new guy?"
Vann såg helt chockad ut när jag ställde den frågan.
"Have you seen the way he looks?! He is SOOOO handsome!!"
"Yes he is, but I don't understand why everyone clings so much on him?" sa jag.
"Girls are crazy" sa Vann med ett skratt.

A ordinary love storyWhere stories live. Discover now