GÖLGELER KULÜBÜ 5. BÖLÜM

9.6K 771 38
                                    

Natasha tıpkı geçen sefer geçtiği yerlerden geçti. Bu sefer adımları daha hızlı ve kendine güvenliydi. Üzerinde sıradan bir kot ve askılı bir bluz vardı. Saçlarını salmıştı. Herhangi bir takı veya aksesuar yoktu. Çanta bile taşımıyordu. Cep telefonunu da evde bırakmıştı.

       'Gölgelere Hoş Geldiniz'

       Kapıyı açtı ve içeri girdi. Ancak karşısında geçen seferki manzara yoktu. Natasha' ın soluğu kesildi. Kulüp bomboştu. Kimse yoktu. Yerde sürünen bedenler yoktu. Zevk çığlıkları ve inlemeler yoktu. Tamamen bomboştu.

       Bakışları içeride dolaştı. Serin ve temiz hava dışında bir koku yoktu. Ancak saat henüz iki buçuktu. Kapansa bile bu saatte kapanmazdı. Genç kadın dikkatle etrafına bakındı. Belki de Natasha' ın dün gelişi o adamı tedirgin etmişti ve kulübü taşımıştı.

       Hayır, bunu yapmış olamazdı. Dün geceyle bu gece arasında sadece bir gün geçmişti. Bu kadar büyük bir kulübü hemen taşıması imkânsızdı.

       Merdivenlerden yukarı çıktı ve daha önce adamla konuştukları yönün tersine yürüdü. Bu gece bedeni dünden çok daha farklı bir hisle kaplanmıştı. Onu çeken bir şey vardı. Ayakları kendiliğinden hareket ediyordu sanki. Tamamen beyniyle olan iletişimi kesmişti.

       Natasha gözlerini kapadı ve dudağını ısırdı. Bacaklarının arasında sızlayan istek yukarılara tırmanmıştı. Natasha' ın nefesi hızlanmıştı. Zorlukla yutkundu ve onu çağıran şeye doğru yürüdü. Tam kapının arkasındaydı.

       Genç kadın yavaşça kolu çevirdi ve içeri girdi.

       Fark ettiği ilk şey müzik sesi olmuştu. Yumuşak bir kadının sesi odayı doldurmuştu. Ancak odada ne canlı bir şey ne de bir müzik sistemi vardı.

       'Kalbim düştü yanlış aşka,

         İlgim kalmadı paraya,

         Avutamaz kimse beni,

         Şu çılgın denizcimden başka,'

         Bu, annesi Roksalan' ın onlara söylediği şarkıydı. Natasha' ın nefesleri derinleşti. Adımları yavaşladı. Odanın ortasında duran bir yatak vardı. Yatağa giden yol dışında ise her yer suydu. Natasha kaşlarını çattı. Havuz suyu değildi bu! Deniz suyuydu!

       'Toplanın güzel kızlar' diye mırıldandı Natasha. Şarkının devamında bu nereden geldiği belli olmayan sese eşlik ederek. 'Her kim olursan ol gel. Sen de âşıksan denizcine. Öfkeli denizi geçte gel. Kalbim düştü artık aşka. İlgim kalmadı paraya. Avutamaz kimse beni. Şu çılgın denizcimden başka.'

         "Denizkızları, bu şarkıyı denizcileri kendilerine çekmek için söylerlermiş"

       Natasha nefesini tuttu ve arkasını döndü. Erkek gülümseyerek ona bakıyordu. Sırtını duvara dayamış, kollarını göğsünde birleştirmişti. Kapı arkalarından kapanmıştı. Erkek ona bakıyordu. "Denizcileri kendilerine çeker ve onları yıkıma götürürlermiş"

       Natasha bu hikâyeyi biliyordu. Annesi ona hep denizkızlarını anlatırdı. Erkeğe doğru döndü tamamen. "Bazense onlara âşık olurlarmış" dedi. "Sevgililerinin suyun altında nefes alamayacaklarını unuturlarmış. Bu yüzden onları kendileriyle yaşamak için götürürken erkekleri boğarak öldürürlermiş."

GÖLGELER KULÜBÜWhere stories live. Discover now