Hekse og trolmænd

204 1 3
                                    

Der findes tre forskellige slags magikere. Der er fuldblods magikere. Hvis man er en fuldblods magiker er både ens mor og far magikere og deres forældre osv. Det vil altså sige at man kun har magiker blod i sig. Der er nogle der går meget op i at man er fuldblods magiker.Så er der halvblods magikere. Hvis man er halvblods magiker er det kun den ene af ens forældre der er magikere. Den anden er muggler. Den sidste slags magiker man kan være er mudderblod. Eller muggler født. Mudderblod er nemlig et grimt navn om dem. Hvis man er muggler født så er man født af mugglere. Mugglere kan nemlig sagens få et magiker barn. Ligesådan kan magikere godt få et ikke magisk barn. De kaldes fusere. Hekse og troldmænd har selvfølgelig også en ministerium. Det kaldes ministeriet for magi. Ministeren for magi er i de første bøger Cornelius Fudge. Han bliver senere afløst af Rufus Scrimgeour. Da han dør tager Pius Ticknesse over. Til allersidst bliver Kingo Sjækelbolt minister for magi. Ministeriet for magi har nogle forskellige afdelinger. Der er afdelingen for misbrug af mugglergenstande. Den afdeling er der kun to, der er medlem af. Den ene er Artur Weasley, Rons far. Der er egentligt mærkeligt at Artur Weasley er med i den afdeling. Han misbruger nemlig selv nogle Mugglergenstande i løbet af bøgerne fx. i nummer to, hvor han fortryller en bil, så den kan flyve. Derudover er der:
Afdelingen for Magiske Spil og Sportsgrene
Afdelingen for Magiske Katastrofer
Afdelingen for Magisk Transport
Afdelingen for Overvågning af Magiske Væsner
Departementet for Magisk Lovgivning, der har lavet Troldmandsloven
Kontoret for Uautoriseret brug af Magi
Mysteriedepartementet
Afdelingen for intermagiske kooperativer
Hekse og troldmænd bor i den almindelige verden. Nogle gange med en slags magisk passage. Måske er huset skjult på en måde.
Troldmænd og hekse kan rejse på forskellige måder. Det kan være med en transitnøgle. En transitnøgle er en almindelig ting som fx. en støvle. Når man så tager fat i den, kommer man så hen til et bestemt sted. Der er også susepulver. Pulveret man kaster ind i en pejs. Så råber man højt og tydeligt, hvilket sted man ønsker at komme hen. Og så træder man ind i de grønne flammer der kommer til syne, og så kommer man der, hvor man ønskede. Det skal selvfølge være et sted vor at der er en pejs. Mugglerpejse kan man ikke rejse til medmindre, man har lavet et aftale og har fået særlig tilladelse. Der er også spektral transferens. Dette må først gøres når man er fyldt sytten. Eleverne på Hogwarts får også et kursus i det. Det er nemlig meget svært og det kan også være farligt. Spektral transferens er hvor man forsvinder fra et sted og dukker op et nyt sted. Stedet er selfølgelig efter eget ønske. Det kræver som sagt rigtig meget. Der er også steder hvor man slet ikke kan komme hen. Fx Hogwarts. På Hogwarts kan man ikke, fordi det jo skal være et sikkert sted. Det går jo ikke at der lige pludselig dukker en galning op og begynder at kaste farlige besværgelser. Da de skal tage kurset bliver det hævet i noget tid så e Grunden til at det kan være farligt er at man kan miste kropsdele. Det behøver ikke at være meget, men det gør rigtigt ondt alligevel.
Ja det er et fantastisk univers og jeg skal nok skrive meget mere.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 20, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Den store Harry Potter bog.Where stories live. Discover now