Maes Hughes.

165 16 4
                                    

•Ca un gag rulează, Hughes ar vorbi mereu despre fiica sa (în special lui Roy și Ed, impingand o poză cu ea în fețele lor și spunând lucruri de genul"Uită-te la frumoasa mea Elicia! Nu e adorabila ?!").

•Cel mai vizibil in anime 2003 (la fel de bine ca într-o poveste parte in manga), atunci când, înainte de duelul lui Ed și Roy, el a prezentat o imagine mare cu fiica sa, provocând mulțimea să arunce cu lucruri in el. În ciuda acestui obicei, mulți oameni au fost foarte supărati la moartea lui mai târziu. *ohh, da..:(*

•Moarte lui Maes este oarecum schimbata din manga. In anime 2003, el a fost atacat inițial de Envy.

•De asemenea, în anime 2003, Hughes a fost împușcat în ficat în timp ce in anime 2009, el a fost împușcat in inimă.

•Maes isi creează indirect propria moarte din cauza obiceiului său de a aduce fotografii cu familia lui oriunde merge. Acest lucru a fost profitat de Envy cand doar așa sa întâmplat pentru a o vedea pe Gracia in fotografia care a căzut, și se transformă în ea, făcând-ul pe Maes sa ezite, creând propria sa cale de moarte.

•Numărul de identificare militar a lui Hughes "este USO-800.

•În episodul 30: Războiul Ishvalan de exterminare, este dezvăluit pe o scrisoare marcat pentru Maes Hughes că el a fost staționat cu Batalionul 27 Infanterie în timpul Războiului Civil Ishval.

Casa lui Hughes din Central este situata pe o stradă numită Mayflower.

Ca tot personalul militar din serie, Maes Hughes este numit după un vehicul din militar viața reală, Hercules avionul Hughes H-4 de transport. (În caz contrar, cunoscut sub numele de "Goose molid").

În pagina splash din capitol 107, în cazul în care protagoniștii plasează pumnii spre centrul, cititorul poate vedea mâna lui Hughes ce ține o imagine cu Elicia. --> Link: http://vignette2.wikia.nocookie.net/fma/images/3/38/Fma_c107_003-2.jpg/revision/latest/thumbnail-down/width/340/height/340?cb=20110222145236 *

Primul său nume se pronunta destul de diferit in original japonez, comparativ cu dublarea limba engleză. In dublare, se pare că "Maze", dar în versiunea japoneză, este aproape exact așa cum este scris: "Mas".

În ceea ce privește cariera lui Maes ", ca parte a Amestrian militar de stat, el a organizat patru dintre rândurile distincte pe durata francizei. El a deținut rangul de căpitan în timpul războiului civil Ishval in povestea manga si a fost introdus ca un major in povestea 2003 anime. În ambele povesti, cu toate acestea, el deține gradul de locotenent-colonel până la moartea sa și este promovat postum două rânduri de generalul de brigadă (General-maior sau Commodore in traducerea Viz a manga), după ce a fost ucis în acțiune.

he is shown forcibly showing the Slicer Brothers a picture of his daughter as they are both ascending to heaven.

In anime 2003 în timpul evenimentelor din episodul 25: Cuvinte de rămas bun, a fost dezvăluit că Hughes nu a servit pe linia frontului în timpul războiului civil Ishval. În schimb, el a ales să rămâna la un loc de muncă de birou în armată. Acest lucru se modifică in anime 2009, din moment ce el este prezentat luptand in Ishval și a fost direct implicat în exterminarea de acolo - așa cum el este văzut ucigandu-l pe Heathcliff Erbe pentru a-l proteja pe Roy Mustang .

Despre ce personaj vreti sa mai pun? Astept propuneri.

"Fact-uri despre personajele din FMA"Where stories live. Discover now