#25 RossalinGray

565 48 6
                                    

Hi Guys!

Tak po týdnu jsem zase zpátky :) Doufám, že jste se na mě a další rozhovor těšili..(:D)

Dnes je rozhovor s úžasnou @RossalinGray

Rozhodně si od ní něco přečtěte! :)

Jako obvykle se pustíme do takového toho úvodního infa..

- Chtěla bych vám všem moc poděkovat za neuvěřitelný počet přečtení u tohoto projektu. Moc mě to těší! Jste opravdu úžasní!!! Dále bych chtěla poděkovat za komentáře, votes. Jste fakt úžasní a vím že se opakuji, ale ona je to prostě pravda! :)

- Budu ráda, když tuto část okomentujete a votes bude milým bonusem.

- Dále bych sem chtěla připojit i to, že se mě můžete stále ptát do toho rozhovoru se mnou. Tedy pokud je o to zájem. :) (otázky do soukromých zpráv) :)

Užijte si rozhovor a za týden zase! :) Hanča

1) Jak jsi se dozvěděla o Wattpadu?

No, začala som čítať na Facabooku príbehy a potom som si všimla, že baby pridávajú svoje príbehy aj na niečo, čo sa volá „Wattpad", a asi po viac ako pol roku alebo tak som si ho založila aj ja. Neľutujem to, lebo vďaka Wattpadu som stretla (aj keď nie osobne) úžasné osoby.

2) Založila sis jej už s tím,že sem budeš přidávat vlastní tvorbu?

Keďže som vtedy už písala, zvažovala som to, ale založila som si Wattpad najprv len sčista zo zvedavosti. Potom som si povedala, že to proste skúsim a začala som pridávať svoj prvý príbeh, ktorý radšej komentovať nebudem, ale nakoniec na mojom účte ostal.

3) Máš tady na Wattpadu nějaký vzor? Pokud ano, tak koho?

Ani by som nepovedala, že vzor, skôr by som povedala osoby, ktoré ma naozaj zaujali svojou tvorbou. A to je: oooCHARLOTTEooo - jej príbehy boli medzi prvými, ktoré som čítala a neskutočne sa mi páči, ako to vie predať slovami, CurlySabine - aj keď už dlhšie nepíše, je to jedna z osôb, ktoré som na Wattpade považovala za veľmi milé osoby a ich tvorbu som milovala/stále milujem, ďalej je tu moje zlatíčko firefly_styles - jej príbehy sú neskutočné, krásne napísané a aj celkovo je to jeden neskutočne úžasný človek. A -Krist- .... ona píše proste úchvatne a to ani slovami popísať nedá, aký úžasný príbeh píše. A to je asi všetko.

4) Jak dlouho se věnuješ psaní?

Myslím, že je to niečo okolo štyroch rokoch. Začínala som si písať ešte na základnej škole - to si presne pekne pamätám - a potom som začala pridávať na Facebooku až som sa dostala sem na Wattpad.

5) Co/ kdo je tvojí inspirací?

Inširujem sa svojím životom a všetkým, čo je okolo mňa. Tiež pesničkami a, samozrejme, nesmú chýbať filmy a seriály, no najviac je to asi ten môj život a všetko, čo mám v hlave.

6) Píšeš raději začátky povídek nebo konce?

Uf, to je ale otázka... Asi oboje. Ja neviem... Ale myslím, že začiatok a koniec sú niečim špecálne, pretože na začiatku si môžeš tú poviedku rozmyslieť a naplánovať, zatiaľ čo pri konci to to už iba dolaďuješ, aby z toho nebol nezmysle, ale asi začiatok.

7) Co tě na psaní nejvíce baví?

Všetko. To, ako si pri tom môžem psychicky uľaviť od všetkého, čo ma ťaží a trápi. A potom to, ako môžem všetko to, čo mám v predstavach, pridávať do príbehov. Ďalej to, že tu si určujem pravidlá a dej sama a je len na mne, či sa to skončí zle alebo dobre. Povedala by som, že je to niečo ako zašifrovaný denník alebo svet podľa mňa.

Rozhovory s Wattpad SpisovateliWhere stories live. Discover now