♣1♣

7.6K 212 6
                                    

Sabah annemin hanım hanımcık beni uyandırmasını saymazsak harika bir gün olur inşallah düşüncelerimden kurtulup
Yorgana eziyet ederek sürüne sürüne yataktan kalktım ve gözlerim yarı açık yarı kapalı mutfağa sanırım ayaklarımla yürümeye çalıştım. Ama babamın delici bakışlarından kurtulamadım ben babama bön bön bakarken ve sonunda geviş getirerek yediği lokmasını yuttu sonra bana dönerek
"Git Ecrin üstüne okul formanı giy ve kahvaltıya otur."
Mal bakışlarımı ondan çekerek kendimi odama attım. Daha sonra okul etegimi giydim ve abimin en sevdiği kazagini ve onun üstüne yine salaş bol mavi bir hırka giydim.
Aşağı indiğimde babam gazetesini okuyordu annemse kahvesini içiyordu.
Onlara çaktırmadan evden çıkmak isterdim ama babamın radarına yakalandım ağzını açıp başlıyor allah kahretsin keşke babamın kumandası olsada sesini kisabilsem ama her neyse sabır babamı algılamaya başladığım da "Ecrin hanım ben sana kacinciya diyorum abinin değil kendi kıyafetlerinden giy diye"
Hee evet ben onu atladim kendimi tanıtayim ben Ecrin 16 yaşındayım soyadım ILGAZ. Babam 36 annem 34 yaşında babamla annem mantık evliliği yapmışlar ve 19 yaşında da bir abim var ben ona pek abi demem adı Emre kendisi kızlar için canını verir onlari kirmaz sevdimi tam sever. Sildimi geriye asla dönmez biz genelde kavga ederiz ama severim Emre yi abilerin hasidir.
Evet bir bosta azar yedikten sonra nihayet servise binebildim.
Okula girdiğimde okulun bütün kızları bir koseye tolanmislardi erkekler ise hallerinden memnun olmayan tavırlarla diğer köşeye onlari bosverip kizlara döndüm. Kalabaligi yararak grubun içine girdigimde en fazla 24 yaşlarında bir erkekle karşılaştım.
Sonra zaten takmayip sinafa çıktım.
Ders edebiyatti edebiyata bayilirim yaşasın...
Zil çaldığında kızlar sesli gulerek yerlerine geçtiler.
Bende kulakligimi takıp biraz huzur bulmaya çalıştım.
Tam sarkinin en sevdigim yeri gelirken kulakligimin çekildiğini hissettim.
Kafami sıradan kaldırıp baktığım da bahçede gordugum adam oldugunu anladım kesin birinin abisiydi de burada benimle ne isi vardi.
Ona neden kulakligimi aldin bakisi atarken siradan kalkmiştim bile oda bana ben yeni edebiyat ogertmenin Enis dedi
Tabi şaşırdım bende hemen ozur diledim sonra derse geçtik .
Bidaki bölümde görüşürüz. ..

Gökyüzü BizimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin