Emin misin ???

1.1K 43 8
                                    

Yağmur arkadaşlariyla iddaya girmişti. Okulda bir gece yanlız kalacaktı. Okulda zaten hep ezilirdi. Kendine birde korkak denmesini istemiyordu.
Yanına yiyecek alarak gece okulun yolunu tuttu . Yanına kanıt için kamera almayı da unutmadı. Okula vardı . Babası okulun güvenlik görevlisi olduğu için babasından yedek anahtar vardı . Okulları bayağı büyüktü . Okulu zaten sevmezdi . Karanlıkta sanki daha bir iğrenç duruyordu.
İçeri girdi ve ışıkları aramayı başladı . Işıkları açtı ve lanet olsun elektrik gitti . El yordamıyla kütüphaneye gitti . Kendini orada güvende hissediyordu. İyiki fenerini almıştı.
Bando eşyalarının konulduğu odanın yanından geçerken trompet sesi duydu . Zihnim, korktuğum için bana oyun oynuyor dedi ve kendini rahatlatmaya çalıştı kamerasıni açıp kayda başladı. Ensesinde bir nefes hissetti. Ama tepki vermedi çünkü kızlar videoyu izlediğinde ona korkak diyeceklerdi. Sonra kamera kapandı halbuki daha yeni şarj etmişti. Sonra ışığı söndü. Ama daha yeni pil takmıştı. Ayak sesleri duydu ve koşarak kızlar tuvaletine kaçtı ama onun kadar hızlı değildi.
Sabah arkadaşları okula gelince onu yerde yatarken gördü . Deniz "numara yapıyor " dedi sonra yerde kamerayı buldular arkadaşları izlemeye devam ederken herkes etrafa toplandı . Deniz tekrar numara yaptığını söyledi ve sonra ensesinde sıcak bir nefes hissetti ve sonra sanki tüm damarları dışarı çekiliyordu . Arkasındaki ses " numara olduğuna emin misin " dedi ve Deniz'in son gördüğü şey karnından fışkıran damarlariydi . ARKADAŞLAR buradaki hikâyelerin tamamı bana aittir başka yerden alıntı yaptığım zaman alta hikâyeyi aldığım kişinin ismini veririm ... Ve dediğim gibi medyayı çok az ekleyecegim

YANLIZKEN OKUMA !!!!Where stories live. Discover now