Müthüşlü sınıf

82 5 1
                                    

Kafanı kaldır Gonca! sesiyle irkildim. Okulumuzun biricik psikopatı Kerime dersteydi ve yardırarak fizik anlatmaya calısıyordu. Evet, anlatmaya calısıyordu çünkü anlatamıyordu ve zaten IQsu düşuk sınıfımda bi bok anlamıyordu .

(((Fizik sınavı tam bir çıkartmaydı bir kac tane hayvansal alan kişi olmasına rağmen geri kalanını bok goturuyordu :/ sınav sonrası su olaylar yaşandı:

PART1

Kerime :Mahmutcan 26 yavrum !

Mahmutcan :26 aldım hıamına hıajajaja

PART2

Sibel: kac aldın kanka?

Lesiye: 20 bekliyodum 50 aldım kanka

PART3

Ayy çk mtlu oldm 67 aldm hytmn en yksk notu :sss))

Anneme ne diycem lan ben

hıahah tam bir izmirliyim B) (35 almış )

Esnemenize bile karışan bu psikopatı dinlemeyi kesip arkamı döndüm. Hicran yine sağ elini çenesine koyarak kolunu kafasıyla masası arasında dayanak olarak kullanıp hayallere dalmıs gibi gorunuyordu ama aynı zamanda nasıl oldugunu hic anlamadığım ve anlayamayacagım bir sekilde dersi dinliyormus gibi gorunuyor ve psikopat karı kerimeyi kandırmayı basarıyordu.Önume dönerken sol taraftan bir bakış aman Allahım o nasıl bi bakış nasıl tiskinç nasıl boş bakış hemen kafamı çevirdim o neydi gızzz!?!? naraları atarken içim evet bahsettiğim kişi pukerdi :(

Puker sahsen grubumca cok sevilmeyen abazan yani ölü olsun ama kız olsun derecesinde libidosu yüksek 35 yaşında gösteren bol bol düsunme hareketi yapan bir şahıstır.Uzun gozlem ve araştırmalarımızca uzerinde bir şey kesfettik

10 saniye kuralı. Bu kural şöyle ki:

-10 sanıye boyunca bakarsan puker yaklasık 40 dakika boyunca sana bakıyor evet yanlış duymadınız 40 dakik yani bir ders saati :)) (malesef ruh sağlığımız bunu denemeye yetmedi fakat teorik olarak üzerinde hala calışmalarımız süruyor )

(puker ve mozzy yakın arkadaştır ah be sueda :/)

Sınıfımızın sol tarafı tam bir cehennem tam bir dingonun ahırı tıpkımsı bir hayvanat bahçesidir .on iki sıra hariç hepsi erkekten olusan bu bolum duvar kenarındadır ve kopmak için baya idealdir biz ise dersi dinleyenler olarak sağ tarafta otururuz arada camdan falan bakarız. Zaten bu kısımın onunde oturan 2 sahısı hayatımda 3 kere falan gordum ama o diğer ikisi yok mu ikiside tam bir:

ORRRROSSPUU !?!

Bu iki orospu milletle dalga geçmeye bayılır kendilerini de bir bok zannederler ama para etmezler bakın 5 para bile diyemiyorum onlara bu kadar açıklama bile yeter...

Orta sıra karışıktır her boktan insan bulunur arka taraflarınmda bir erkek hakimiyeti soz konusudur.

Arka sıralardan sakır şukur bi ses geldiğini irem fark etti ve beni dürttü :

-Gonca sesi duyuyor musun ?

-Yok kanka

-Biri tespih çekiyo

-Ne?

Evet ,ilk kez bünyem böyle bir şeyle karşılaşmıstı sınıfta tespih ceken bir barzo hemde kerimenin dersinde gerçi çocuk hayatı tespih yapmıştı o ayrı bir konu ama gene de sınıfta tespih mi çekilir aqü. Kendisi yeni gelmişti sınıfa ve gerçekten iyi bok yemişti bir insan ancak bu kadar gereksiz olabilirdi.

Ve arkadaşlar o tespih birkaç gün sonra süleymanın elinde sallanırken bir arkadaşımızın kafasına gelecekti :(







Dağ ÇileğiWhere stories live. Discover now