Cap.3

38 3 0
                                    

-Bun...să o luăm cu începutu...La fiecare trei generații de văjitori se naște unul suprem. Străbunica ta a murit înainte să afle că e predispusă la un asemen dar. Ca să ajungi un vrăjitor suprem ai nevoie de multe calități și o rezistență foarte bună. Dacă nu ar fi așa până acum ar fi trebuit ca jumătate din populația globului să fie constituită de noi. Dar cum am zis ca să fi un suprem trebuie să faci multe sacrificii și bineînțeles va trebui să iei cea mai împortantă decizie din viața ta...care sperîm că va fi și cea bună...

-Ceea ce vrea să zică mama ta, luă conducerea bruneta, e că tu faci parte din acea generație. Cei care ar fi trebuit să ”concureze” pentru acest post au căzut deja.

-Prin ”căzut” se referă la faptul că au dat orut popii. Asta era tipu cu menta

-Dacă mă mai întrerupi odată îți pârlesc posterioru! țipă bruneta. 

- Să văd cum faci asta când ești înghițită de nisipuri mișcătoare!

-Nu ai face-o!!

-Hahaha, privește-mă doar!

-Băieți! Ultimu lucru care-i trebuie Katerinei e ca voi doi să va luați la ceartă și să dați foc casei sau să fie înghițită de nisipuri mișcătoare! Asta era blonda, nu o mai auzisem până acum. 

Cei doi se calmase iar bruneta își reîncepu povestea:

-Deci cum spuneam ești singura care poate devenii o supremă...Adam ia eliminat ca tu să fi singura care poate fii luată în calcul. Mă simteam ca la ora de algebră...și era atunci când profa era nervoasă...iar mie nu-mi plăcea. Problema e că tu ești mai specială...Forțele tale se manifestă mult mai repede și mai puternic decât ar fi normal. După cum ai văzut ”duretrea” ta a durat 3 zile dintre care 2 ai fost inconștientă. Acum ideea e că Adam te vrea de partea întuneiculu, vrea să te folosească astfel încât lumea să fie dată naibii din nou și cine știe ce invazie de demoni ne mai așteapă. Dar tu trebuie să reziști încercărilor la cere te va pune și să încerci să te cotrolezi, dacă accepți întunericul te trensformi în demon și noi nu am vrea asta...bineînțeles că te vom ajuta...buzele iei se arcuiră în cel mai mare și strălucitor zâmbet din câte am văzut. Acum ideea e ca de fiecare dată când te vei simții ciudat, un lucru ți se pare că nu e la locul său, te doare ceva, simți ceva, nu mai ești tu, dar cel mai important, dai de Adam trebuie să ne spui. Imi luă mâinile în mâinile ei. Știu că nu va fi totul frumos și roz dar noi suntem aici ca să te ajutăm. Te vom învăța cum să folosești magia celor cinci iar Taylor te va învăța cum să tăbăcești fundu unui demon. Un râs veni din spatele meu. Deci Nick chiar se întoarse la normal.

-O singură întrebare am și eu.

-Da...zise blonda.

-Voi vă bateți joc de mine sau dintr-o prostie am murit și mă aflu într-un univers paralel...

Tipu  cu menta izbucnii într-un râset zgomotos iar fetele îl urmară.

-Ce e așa amuzant? am întrebat.

-Puștoico, Clara are dreptate. Ești o supremă. Ești singura supremă care-l poate detrona pe Adam. Iar noi alcătuim cei cinci...totu o spusese cu o voce plină de calm și liniște.

-Nu e adevărat! E cea mai mare prostie pe care am auzit-o vreodată. Nu există vrăjitori și mai ales nu există demoni iar tata a dispărut în armată...efectiv am răbufnit, erau cele mai mari aberații care le-a auzit în viața mea.

-Nu mă crezi puștoico?!?! Uită-te împrejur.

Toate lumânările din cameră ardeau. Erau sute de lumânări care ardeau.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Jun 01, 2013 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Niciodată nu da vina pe destin...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum