første skoledag!

54 4 2
                                    

Thea-martine ser på klokka, shitt jeg kommer for sent, mamma har du sett sekken min? Rolig nå vennen, du har den på ryggen. Unnskyld, jeg vet bare ikke hvor jeg skal samle meg inn hen. Det kommer tim å gå så bra, eller tror ikke du det? Jeg vet ikke. Gå nå, bussen er her. ja ses senere.

Ja da er man her da, tenker hun. Hei, er du ny her? Ja svarte thea. Men hva heter du? å dumme meg jeg heter, Louise." Hva heter du? Jeg heter Thea-martine, men bare kall meg Thea. Ok, THEA, vil du finne på noe senere? Jeg vet ikke, kanskje det ja. Ops, der ringer klokka, ses senere?
Ja ses.

Rom 211, rom 211. Hei går det bra? Ja, leter bare etter rom... rom 211? Ja hvordan visste du? Du står rett utenfor, også står det på lappen din. Oh, ja, burde kjønt det ja. Så du tar musikk, dans og drama? Ja, du da? Jeg tar faktisk der samme, skal vi gå inn? Oh, ja selfølgelig.

Hvem er den blonde jenta der borte? Det er Katrine, hun vil du ikke komme borti. Hvorfor? Hun er skolens dronning, og liker ikke nye elever, kom fort? Hvorfor? Hun kommer denne veien. Ja hva med det? Som sakt, du vil ikke snakke med henne! Kanskje jeg vil det! Ja Gjør som du selv vil. Hei, jeg heter Thea. Oh, Morten, snakker denne freaken til meg? Ohh, Unnskyld meg, jeg er ikke noe freak.

Whatever, men jeg har et tips til deg! Hva er det? Aldri snakk med meg igjen! Hade. ja hade. Hva var det jeg sa, du vil ikke snakke med henne. Hun skal ikke komme i min vei! Men der er lunch, vil du sitte med meg? Ja selvsagt. Se på henne, hun tror hun eier denne skolen. Ja det er nesten synd. Hvorfor? Fordi hun kommer ikke til å ha makten lenge. Jeg liker ikke dette men, du må Gjøre det du må Gjøre.

Hallo, jeg er hjemme. Å, Hei vennen, hvordan har det hvert? Fikk en venn.. så bar da? Jeg fikk ikke snakke ferdig, jeg fikke venn og en fiende. Ohh, men jenta mi, du blir ikke venner med alle vet du. Ja jeg vet det, men den tanken på at en på skolen ikke liker meg, den er jeg lei ass. Ja det er ikke en god tanke. Nei men ikke tenk noe mer på det. Nei du har rett, jeg går på rommet og legger meg. Nå? Klokka er jo bare 19.00. Ja, natta. Natta.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 23, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

vennskap eller hersker?Where stories live. Discover now