~KISKANIYORMUSUN ~

6.9K 258 12
                                    

{SABAH}
"jessy hadi kalk jessy " diye sesler duyuyodum ah hadi ama bu james niye surekli benden erken kalkiyor havada çok sıcak bide üstümü ôrtmüşüm. Hemen üstümdeki çarşafı ayaklarimla ittirdim.
"Nevar james yaa bi uyutmadin birak biraz daha uyuyayim."
"Gününü burda uyuyarakmi geçireceksin valla benim hiç niyetim yok kalk hadii "
" tamam bee hadi çık odadanda ben üstümü giyineyim "
" uff güzelim benim yanimdada giyinebilirsin sorun yok yani "
" şu ukela davranmayi birak defoll "
" uyuzz yaa tamam bende sana merakli deyilim ben kahvaltiya iniyorum "diyip odadan çıktı. Zaten bigünde sinirimi bozmasa olmicak yaa.ama o olmasa ben hiçim zaten onsuz hayat düsünemiom
★★★★★★★★★★★★
" ya james hadi yaa bak lütfennn "
" olmaz jessy denize gidemeyiz sonra orda şey yaparlar."
" ney ? "
" yani.....serseriler.....şey.... ufff tamam gidelim "
" oleyyy tamam bekle ben hemen hemen giyinicem burda bekle "diyip koşarak banyoya gittim üstümü değistirip odadan çiktim gerçekten çok mutluydum çünkü yüzmeyi çok severdim küçüklüğümdede denize gittigimizde yüzmeyi kendim ögrenmiştim çünkü benim kimsem yoktu öğretecek bendekide ne cesaretse boğulcam diye korkmadan yüzerdim herzaman inatla hazimle yüzdüm hep.aşaği inince james koltuklarda oturuyodu.
"Ben hazirimm "!
"Tamam hadi gidelim " dedi ve beraber denize yürümeye başladik off harikaydi gerçekten denizin o mavisi kumda oynayan çocuklar kuşlarin cıvıltısı harika yaa jamesin yaninda olmak  daha ne isterki insan.....?
James beni bi anda kucağina aldı. " james bırak ya napiyosun "?
" madem deniz istiyosun ilk açılışı ben yapayim "dediğinde ne yapacağini anladim ve vurmaya başladim
" jamesss ! Bırakkkkk lütfennnn ! Hayırrrr suya alısmam ger-" diyemeden beni suya atti uff su çok soğuktu su yüzüne çikinca bi anda jamesi gördüm ne çabuk girmişti hemen ona vurmaya başladim.
" sen salakmisinn buz gibi suya bi anda atiyosun hemde elbisemi çikarmamiştim daha "hem vuruyodum hem söyleniodum . Bu hareketime sadece gülüyodu bende trip atar gibi arkami döndüm ve yüzmeye başladim.derine gittikten sonra arkami döndüm ve etrafima baktim ama james yoktu. Tam james diye bağiracakken bisey beni ayağimdan suya çekti ilk once anin etkisiyle ne yapacağimi bilemedim hemen nefesimi tuttum sonra gözlerimi açtim ve karşimda jamesi gorunce kalbimin korkudan atmasi yerine heyecandan atmaya başladi. Gözlerimi pörtletip ona baktim oda hafif gülümseyip sonra an itibariyle beni kendine çekip öpmeye başladi belimden çok sıkı tutuyodu onun o dolgun dudaklarina karşilik vermek istemesemde elimde deyildi bende ona karşilik verdim sona su altinda çok nefes tutamayim su yüzüne çiktik dudaklarimiz ayrilinca ben ayaklarimi onun beline doladim oda ellerini belime sıkıca tutuyordu alınlarimizi birbirine dayayip derin derin nefesler aldik. Utancimdan gozlerimi açamiodum bile daha sonra ani cesaretle gözümü açtim açar açmaz karşimda siyahın en koyu tonu gözlerle karşilaştim o koyu gözleri benim mavi gözlerimi adeta delip geçiyordu. Bu andan kurtulmam gerekti. " jessy istersen nefes al " diyip güldü
Bende derin nefes aldim ve sonra " şe- şey ben aciktim yemekmi yesek ? " dedim hemen konuyu değiştirerek ahh kekelemiştim yine en nefret ettigim huylarimdan biri " tamam hadi yiyelim büfede bişeyler "diyip yüzmeye başladi bende arkasindan yüzmeye devam ettim.büfeye geldigimizde " maviş ben içeriye gidiyorum sipariş vermeye sen burda otur bekle "
" tamam ben burdayim " dedim ve gitti ileriden yakışıklı kasları tişortünden belli bi çocuk bana doğru geliodu nekadar james kadar çekici olmasada gideri vardı.yanima oturup ;
" selam benim adim harry şey sana bişey soracaktim ? "
" ah tabikide sor ? "
" şeyyy çiftli dans yarışmasi varda benim eşim olurmusun dicektim ? " dedi kabul edip etmemek arasinda gitsemde insanları kırmayi beceremezdim.
" hayır kabul etmiyor o benim eşim " diye bi ses geldi sesin geldigi tarafa bakinca sinirli bir jamesle karşilaştim.
" ah kusura bakma ben eşin olduğunu bilmiyordum " dedi ben bişey diyemeden james lafa atladı ;
" evet bilmiyodun artik biliyosun şimdi hadi uza artik "
Dedi ve harry muzip gülümsemesini yapip kalkti ve gitti.bende jamese dönüp " niye bole bisey yaptin biz eş deilizki "
" şu andan itibaren eşiz "
" neden ? "
" senin elin adamlariyla dans falan ettirirmiyim sanioysun?" Dedi ne oo kiskaniyomuydu yoksa .
"Ne o kiskaniyomusun yoksa ? "
" evet lan kiskaniyorum varmı ! " dedi ahh nedicemi bilemeyip gülmeye başladim " taamm canim kizma sen eşim olursun " dedim ah çok sinirlenmişti
" tabikide ben varken kimse sana dokunamaz " dedi ve yemeğini yemeye başladi bende cevap vermeden yemeğimi yedim.

VAMPİR KOCAMWhere stories live. Discover now