Çılgın girls

605 54 27
                                    

ARKADASLAR ILK BOLUM DIYE BIRAZ UZUN TUTMAYA CALISTIK. BIZ BU HIKAYEYI GERCEKTEN DE IKI COK YAKIN ARKADAS YAZIYORUZ. UMARIM BEGENIRSINIZ. VOTE VE YORUMLARI UNUTMAYIN. HA BU ARADA OKUYUCULARIMIZA 'ŞIRAŞE' DIYE SESLENECEGIZ. UMARIM BEGENIRSINIZ. ♥♥♥

Azra'dan ;

Gözlerimi araladığımda görüş alanıma giren bir çift ayakla kaşlarımı çattım. Ellerimle ayakları itip kalktım. Yarın okulun ilk günüydü ve ben bu kevaşeyle ev arkadaşlığı yapıyordum. Birbirimize böyle lâkaplar takmamızı aldırmayın. Biz 5 yaşından beridir tanışıyoruz. Artık bir elin parmakları gibi olduk. Birbirimizden ayrılamayız artık. 9. sınıfta annemleri çok kolay (!) ikna etmiştik ayrı eve çıkmak için. Annemler artık çıldırma noktasına gelince bize izin verdiler. Tabii evimiz sözde ev. Mesela geçen gün ayakkabımın diğer eşi mutfaktaki raftan çıktı. Şaşırdım mı ? Tabii ki de hayır. Bunlar bizde normal görülür.

Dün gece 'Dabbe Bir Cin Vakası'nı izlerken göt korkusundan oturduğumuz koltuktan ayrılamamıştım. Biz mi kimiz ? Tanıtalım o zaman kendimizi. Ben Azra. Orta boylu, sarışın bir kızım. Rahatlığıma düşkünümdür. Yankı bana 'Şırfıntı' diye seslenir. :)

Ben de Yankı. Ben de orta boylu, esmer bir kızım. Aynı şekilde rahatlığıma düşkünüm. Azra'da bana 'kevaşe' diye seslenir. :)

Okulumuzun müdürü bizi çok sever (!). Onunla her gün çay, kahve falan içeriz (!).

Bizim Yankı ile tek ortak yanımız var. Biz okulun muhteşem ikilisiyiz. Okuldaki herkes bizi psikopatlıklarımızla tanır. Okul bize vız gelir tırıs gider. Öğretmenleri çıldırtır, müdürü delirtir, hizmetlileri gebertir, öğrencileri canından bezdiririz. Ha bu arada şımarık değiliz canım. Sadece azıcık, miniminnacık.

Koltuktan kalktığımda kıçımın tutulduğunu hissettim. Tam gidecekken kevaşenin sesini duydum.

"Azra. Amına koyyim Azra." Elimle Yankı'nın ensesine şaplattım.

"Git kendi ırzına geç amk." Bu sefer Yankı boynunu ovuşturdu.

"Ananı sikim Azra. Başım tutulmuş, dönmüyor."

"Benim geri kafasına koyduğumun arkadaşı, zaten kafan dönseydi ben yaşayamazdım. Sana dedim amk açma korku filmi falan diye !"

**********

Sonunda hazırlanım evden (!) çıkmayı başardık. Ben üzerime bol bir t-shirt giymiş, saçımı da bir taç yardımıyla geriye kaydırmıştım. Yankı ise beyaz bol bir t-shirt ve altına siyah dar paça giymişti. Saçının önünden bir tutamını örüp alnının üstünden karşı tarafa geçirmişti. Vay süslü kevaşe vay ! Okulun elbiseleri tabiki de serbest değildi. Ama bize kimse karışmazdı.

Okula vardığımızda saate baktım. İlk iki ders geçmişti. Okula giriş yaptığımızda beyaz lakost ve lacivert bol pantolon giyen kekoların bakışları bize döndü. Psikopattık ama herkes bizi severdi.

"Uzaylı görmüş masum köylüler gibi ne bakıyonuz amk ?" dedim. Yankı hemen lafa girdi.

"Önüne dönmeyenin kafasını duvara sürter, kıvılcım çıkarırım." dedi. 3. derse girmek için sınıfa çıkarken koridordaki herkes bize selam veriyordu. Daha 9. sınıfta bütün okul tanımıştı bizi. Nasıl bir insan su içmeden yaşayamazsa biz de disipline gitmeden olmazdı. Kevaşe ve ben okulun altını üstüne getirdik 3 yılda. Şuan 11. sınıfız ama en az 11.000 kere disipline gitmişizdir. Derslerimiz çok iyi olduğu için müdür bizi okuldan atmıyor sadece ceza veriyordu. Yarışmalara bizi gönderiyordu. Bu bizim için en büyük cezaydı. Ama bizimkine ineklik denmez. Sadece mantık üretirdik sorularda.

çılgınsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin