Capitolul 4

1.8K 254 9
                                    

Tip cat de tare pot cand lupul se avanta catre barbat.Imi intorc capul pentru a nu vedea scena.Dintr-o data aud sfasieturi si fara sa ma pot abtine cu coada cohiului vad cum barbatul se mareste considerabil,hainele lui rupandu-se.Imi vine sa vars cand vad cum se tranforma intr-un lup de mai mare inaltime decat primul si mintea mi se opreste brusc.

Ma balangan pe picioare cand incerc sa ma ridic in timp ce adrenalina imi pompeaza in vene.Capul imi bubuie de parca cineva m-ar fi lovit cu un ciocan.

Nu este real,nu este real!

O iau la fuga si ma uit in spate la lupii uriasi care maraie unul catre celalalt.Simt cum piciorul mi se blocheaza intr-o creanga groasa si in cateva secunde ma rostogolesc jos pe un damb inalt.Capul si corpul mi se izbeste cu brutalitate de pamantul plin de crengi scortoase si ma simt intepata de mii de dureri.Mana imi fuge instinctiv catre rana de pe stomac cat timp cu cealalta incerc sa ma opresc din rostogolit,dar nu reusesc.Ajung sa ma lovesc de un copac cu spatele ceea ce imi taie rasuflarea.Vreau sa scot un tipat de durere dar nu imi iese decat un sughit din cauza plansului ce ma loveste.Durerea ma face sa incerc sa ma rostogolesc pe burta ca sa pot sa ma ridic dar raman in acelas loc iscandu-ma incet si lin in dreapta si stanga.

Privesc in sus catre cer,caci deja bratele imi amortisera la fel si picioarele.Din cate am constata,m-am lovit la sina spinarii ceea ce a durut al nabii de tare.Am simtit sange dar nu mult, in principal de la rana de pe stomac.In rest simt arsuri ale zgarieturilor peste tot.Respir din ce in ce mai greu si ma gandesc...asta sa imi fie sfarsitul?

Curiozitatea a omorat pisica.

Imi fortez coprul ca sa ma ridic si sunt strapunsa de sulite ce imi stimuleaza nervii distrusi.Clipesc des si ma ridic in fund apoi ma uit in jur.Linistea ma inspaimanta la culme.Caut cu mana si cu ochii ingustati camera apoi realizez ca este la aproape un  metru distanta de mine,destul de intacta totusi.

Ma intreb daca blitul mai merge.Ceva imi picura pe mana si observ ca este sange.Imi apas cu degetul stramband din gura din cauza durerii, rana care imi taie fruntea in partea dreapta.Sasai printre dinti asezandu-ma mai bine pe fundul care pare a fi de-a dreptul zdrobit.Imi frec soldul cu care m-am lovit pe drum de ceva al dracu de tare si oftez incercand sa ma intind dupa camera.Strang din dinti incercand sa o prind.Este destul de departe pentru starea in care ma aflu.Degetele mi se intind din nou catre camera pe care nu o pot atinge.Incerc de doua,trei,patru ori sa o iau dar nu reusesc.

De data asta am vrut sa imi ridic corpul.Un zgomot venit din susul dambului ma face sa ma opresc si sa imi musc buza de jos,deja sparta.Raman in liniste,ca o stana de piatra icercand sa imi controlez respiratia si bubuiturile inimii.

fas,fas,fas,fas!

Podul palmii ma mananca igrozitor determinandu-ma sa ma misc o secunda.Fasaitul s-a auzit mai aproape,tot mai aproape.Simt ca sunt intr-un film horror,si toate se termina cu personajul principal mort.

Botul ascutit si negru al creaturii iese pe neasteptate dintre copacii din dreapta mea.Labele mari lasa amprente pe pamantul rascolit de cazatura mea.Ma trag in spate,igorand durerea,tot ce vreau este sa supravietuiesc.Gafai ingrozita si scancesc.

Se apropie tot mai mult,cu capul lasat si ochii indreptati catre mine.Imi privesc reflexia din ei pentru cateva secunde vazandu-mi fata ingrozita plina de sange si murdarie.Osul bratului ma strafulgera dar incerc sa il ignor.Pana la urma sfarsesc in a ma oprii pe loc asteptand ca lupul urias sa faca vre-o miscare.

Observ miscarile incete si calculate,muchii cum ii se contracta.Timpul s-a  oprit in mintea mea ramanand goala pentru cateva secunde.Se apropie tot mai mult,ii simt respiratia calda suflandu-mi parul de pe fata.A ajuns prea aproape,daca falcile ii se vor deschide imi voi confirma banuielile.

You've lost your scarfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum