Musik

5 0 0
                                    

Nej, jag hatar inte musik. Men någonting jag hatar är folk som kritiserar någon annans musiksmak.

Jag kan t.ex säga Jag äääälskar denna låten! Och så ska det alltid finnas den personen som säger något liknande: Den är sååååå gammal. Är den ny? Hur gammal är den? Naae, fy så jävla dålig den är. Hur kan du gilla sånt här?

Nej, den är inte ny. Kan jag inte tycka om den för att den är gammal? Måste det vara dunka musik? Jag kanske föredrar akustisk musik, gör det mig till en sämre person? Får jag inte lyssna på musik från 90-talet bara för att det inte kom ut igår? Blir den automatiskt sämre för att den är gammal?

Det finns olika sorter av musik. Det finns musik som kom ut under detta året och musik som kom ut för tjugo år sedan. Bara för att jag tycker om 90-tals musik och alternativ rock blir jag automatiskt en sämre människa då? Bara för att jag inte tycker om all pop/techno eller whatever det nu är som alla tror att alla tycker om. Jag föredrar band som t.ex Nirvana framför t.ex David Guetta, men det behöver inte betyda att jag kränker alla som inte lyssar på Nirvana. Jag respekterar andras musiksmak och det borde all göra. Tack för mig. //Agge ;)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 05, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Things We HateWhere stories live. Discover now