2. Şiir Kitabına Geçiyorum

812 26 4
                                    

Merhaba sevgili okurlarım! Beni yorumlarıyla, mesajlarıyla, oylarıyla sevindiren, beni belli yerlere taşıyan ve en önemlisi de şiir seven kitlenin fazlalığını gösteren sevgil okurlarıma merhaba!

Bir önceki bölümün ismi Bir Sohbahar Yüreğim idi. Bu bölüme böyle bir son yakışırdı diyorum ve sona geldiğimizi belirtiyorum. Bu kitabın da sonbaharı geldi, ben ve şiirlerim bir yaprak misali başka yerlere uçuyoruz. Merak etmeyin bir yere gitmiyorum. Her sonbaharın bir ilkbaharı vardır değil mi? Ben de ilkbaharımı başka bir kitapta yaşamaya karar verdim.

Ya şiirlerimin eskilerine oranla bir tık daha olgunlaştığını düşünmemden, ya farklı bir kitap ismi ve kapağıyla devam etmek istediğimden ya da ilk bu işe başlarken aldığım ilgi ve desteği yeni kitapta ilk günki gibi toplamak istediğimden dolayı BİR AYNADIR KALEMİM adında yeni bir kitaba başladım. Farklı bir sınırı olacak sanırım. Şiirin sınırı olur mu diyeceksininiz. Belki sınırı, eskiye göre daha farklı özgürlükleri ya da noktaları olacakmış gibi geliyor bana. Aradaki farkı hep birlikte okuyarak öğrenelim.

Şuan bölümünü yazdığım bu kitabın ismini de Şiir Durağı'ndan SENDEN GERİYE olarak değiştirdim. Kısacası her türlü bir takım değişiklikler yaptım. Kapağında ve isminde Şiir Durağı diye yazıyor ama olur da bu kitap ne ya da eski kitap ne oldu diye düşünmeyin diye buraya da yazmak istedim.

Sizinle artık yeni kitabımda BİR AYNADIR KALEMİM' de buluşmak ve orada merhaba demek için bekliyor olacağım.

Hepinizi öpüyorum ve desteğinizi bekliyorum. Şiirin varlığını yeniden bana hisseettirmeniz dileğiyle..

SENDEN GERİYE ( Şiir Durağı)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum