1. BÖLÜM TANIŞMA

12 1 4
                                        


                              "Mavi gözlerinde kendimi buluyordum sanki..."                                                             


  Dün hocamız üç günlüğüne kampa gideceğiz dedi.Bizim gibi 12. sınıflardan bir sınıf daha gelecekmiş. Bende dün akşamdan hazırlıklarımı yapmış sayılırdım. Sadece bir kaç kişisel eşyam vardı onları da sabah alırdım.

   Alarmın çalmasıyla saat 07.00 da kalktım. Hayatım boyunca erken kalkmaktan nefret etmişimdir. Ayrıca okuldan da. Elimi yüzümü yıkamak için banyoya gittim. Beş dakika sonra kendimi odada buldum. Aceleyle giyinmeye başladım. Hava sıcak olduğu için göbek üstü siyah bir bluz, bir de kot pantolon giyecektim fazla oyalanmadan giyindim. En son yanıma gitarımı, telefonumu ve çantamı aldım. Anneme haber verdim ve okula doğru yol aldım. Yolda kulaklığımı taktım, müzik dinlemeye başladım.

  Okula geldim servisin gelmesini bekleyecektim gelmesine yirmi dakika vardı. O sırada telefonumda sosyal medya ile uğraşmaya başladım. Etrafa bakmak için kafamı kaldırdım. O an kalabalıkta sadece dikkatimi çeken bir kişi vardı. Uzun boylu, mavi gözlü, beyaz tenli ve uzun siyah saçı vardı aynı psikopat gibi. Sanırım diğer sınıftandı. Korkmadım desem yalan olurdu. Bir de kitap okuyordu! vay canına. Hayatımda ilk defa bir erkeğin kitap okuduğunu gördüm. Gidip soracaktım ne okuduğunu aniden vazgeçtim. O kadar da cesaretli değildim. Çıt kırıldım kızlardan da değilim. Sadece ecelime susamadım. Otursam daha iyi olacaktı.

   Servisin gelmesiyle binecektim - ki herkes birden bindiği için beklemek zorunda kaldım. O sırada gitarımı da servisin arka tarafına koydum. Çok sürmeden bende binebildim sonunda. Şanslıydım çünkü cam kenarında bir yer bulabilmiştim. Çantamı da aldım ve yanımdaki boş koltuğa koydum. O psikopat gibi çocuğa da yer kalmamıştı. Aynı filmlerdeki gibi! Bana dik dik baktığı için tırstım ve sesimi çıkarmadan çantamı aldım kucağıma koydum. Yanıma oturdu sessizce. Kulaklığını taktı ve müzik dinlemeye başladı. Ezhel'in Bir Daha şarkısını dinliyordu. Sesini çok açmıştı çünkü ben duyabiliyordum. Sanki ben yanında yokmuşum gibi davranıyordu bu durum sinirimi bozuyordu. Her neyse ben de onun gibi davranırdım o yokmuşcasına davranırdım. "Sanki hayatıma girmemiş gibi..." 

    O kadar çok uykum vardı ki kafam sürekli onun omzuna düşüyordu. Bu bir kaç kere daha oldu. En sonunda kafamı omzuna koydu. Her ne kadar bu olaya içimden şaşırsam da o an çok uykum olduğu için tepki veremedim hemen uyumuştum.

   Mola verdik sanırım ben durduğumuzu anlayınca kalktım. Ona baktım ve o uyuyordu hem de çok güzel. O kadar masum uyuyordu ki uyandırmak istemedim. Biraz inceledim onu bir kaç dakika boyunca öyle izledim. Kirpikleri çok uzundu dudakları kalın sayılırdı, saçları dağınıktı şekil vermeye çalışmışsa da yumuşak olduğu için sanırım şekil almamıştı. Saçlarını ellemek için tam elimi kaldırdım o sırada kıpırdanmaya başladı. Ben tekrardan uyumuş gibi yaptım. Bana baktığını hissediyordum. Kısık ama duyabileceğiö şekilde fısıldamaya başladı. "Çok masum uyuyorsun"  dedi. Neden böyle dedi bilmiyorum. Uyuma rolünden çıktım, yeni uyanmış gibi yaptım. Bana bakmıyormuş gibi yaptı.  

"Herkes molaya çıktı sanırım biz de uyumuşuz. Ben de seni uyandırmak istemediğim için yerimden kalkmadım. Şimdi uyandığına göre kalkabilirim."dedi ve hızla dışarı çıktı cevabımı bile duymadan. Ardından ben de çıktım. Dışarıya çıkmak bana iyi hissettirdi. Ona baktım arkası dönüktü ve telefonla konuşuyordu. Ben de uzaklaşmadan biraz dolanmaya başladım. Gezerken de annemi aradım merakta kalmasın diye. Aradım çaldı, çaldı açmadı. Sanırım meşguldü. Müsait olunca arar diye telefonumu cebime attım. Ben de tam servise giderken hoca da çağırmıştı. Zamanlamam da güzel. Uykumu aldım sayılırdı. Yolumuz da tahminen bir saat vardı. O servise gelmiş oturmuştu bile. Benim geldiğimi görünce kalktı ben de oturdum. Yol boyunca şarkı dinledim. 

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Jan 18, 2022 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Karşımdaki YabancıKde žijí příběhy. Začni objevovat