0.1

7 1 0
                                        

GİRİŞ

Selam, ben Beste Tibet. Reyhanlı Lisesinde okuyan, zamanının çoğunu kitap okumak, müzik dinlemek ve insanları incelemekle geçiren, biraz yabani bir kızım.

Tabii, kendime yabani demem ne kadar doğru bilemiyorum. Ancak sanırım benim durumuma uyan kelime bu. İnsanlardan kaçınıyorum. Üstelik bunu istediğim için yapıyorum. Benim için insanları uzaktan incelemek, içlerine girip öğrenmekten daha çekici ve az hasarlı geliyor.

Bunların yanında, ufak bir sırrım var.

Bu sırrımı yalnız ben biliyorum. Zaten hiçbir yakın arkadaşım olmadığı için, (Bilakis, kimseye güvenemediğim, güvenmeyi gereksiz bulduğum için.) başka da kimse bilmiyor haliyle.

Ancak bazenleri düşünüyorum da, her şeyin başlamasına ben sebep olmuş olabilir miydim?

Reyhanlı Lisesinde yaşanan bu korkunç olayın, acaba benimle bir alakası olabilir miydi?

Benim bu ufak dediğim sır, gerçekten de ufak mıydı?

Henüz bilmiyorum ancak bildiğim şeyler var.

Lotus internet sitesinin admini olup, katilin kim olduğunu bilmem gibi şeyler.

Sahi ya, bir cinayet olduğunda, katili biliyorsanız direkt olarak söylersiniz değil mi?

Fakat ya söylediğinizde kendi canınızdan olacaksanız?

Evet, sakladığım bu ufak sır, zamanla büyüyor ve beni yemeye devam ediyor.

Lotus web sitesi adminiyim. Ve bununla her yüzleştiğimde, biraz daha ölümüme yaklaşıyorum. Lotus web sitesi admini olmak demek, görüyorken kör, konuşabiliyorken dilsiz, duyabiliyorken sağır olmak demektir. Bunu siz de zamanla anlayacaksınız.

Tüm bu belirsizlikler içinde, tek bir netliğe tutundum bende elbette.

Kimliğimi ne olursa olsun, sonsuza dek saklamak. Bu benim net olmam gereken tek şeydi.

Evet, tek şeydi...

School: LotusWhere stories live. Discover now