Část II

419 23 2
                                    

Zase přijíždím později než bych měla .... říká si Etena . V praci bede zase plno nemocných a zraněných. ... Nekdy bych s tim htela přestat, ale to nejde. Damon moc nevydělává a moje práce nás drží nad vodou.

Slečno Eleno pospěšte si,vizita na vás jen čeká.Sestra na mě volá ze sesterny.Proč to musí být každý den takova nuda? ? Trapný stereotyp každý den. Nejdřív vizita pak kontrola ,návštěva nemocných a pak konečně oběd. Na oběd mám hodinovou pauzu, ale stejně nikdy nestíhám. Po obedě me čeká 5 hodin na ambulanci. Tohle bude opravdu nudný den.Ostatně jako ten každý. Hmm... myšlenkami jsem už na večeři s Damonem.Dnes si Dám asi lasagne,mé oblíbené.Kdyby byl tenhle den alespoň z desetiny tak zábavný jako ten Damonův.
                                  --------------------
Po zavření dveří se mi rozbušilo srdce.Uvědomuje si Damon pro sebe. Dnes večer. Dneska večer požádám Elenu o jeji překrásnou ruku. Upřímně doufám v ANO,ale nemam nejmenší tušení co se Eleně honí hlavou.Miluju ji z celého srdce. Dnes máme dvouleté výročí, snad nezapomněla.Prsten jsem objednal ve městě v pobočce Tyffany & Co....Neboli company,jako společnost. Zlatý,18 karátů, diamant vybroušen do perličkového řezu. Dnes si ho jedu vyzvednout.
Pán za pultem vypadá tak na 35 let. Je tu nový,snad se s ním zkamarádím.,,Dobrý den, jsem pan Salvatore a jsem zde pro svou objednávku. ",,Dobrý den pane Salvatore, jsem pan Mikaelson." ,,Výdržte Prosím dojdu pro to do skladu "
Když se vrací a podává mi malou krabičku zeptá se mne odkud jsem. ,,Tady v New Orleans městečko,kde bydlíme s moji přítelkyní,asi neznáte. .... jmenuje se to Mystic Falls,podle krásných vodopádů ukrytých v lesíku na kraji města. ,,Avšak ano znám to tam,párkrát jsem tam byl... my tu jsme s moji rodinkiu tak nějak nový,takže jako výlet by to bylo fajn. ,,Zajisté,tady je moje číslo na telefon,kdyby cokoliv tak zavolejte.
Cestou do Mystic Falls jsem v rádiu poslouchal písničky ze 70.let.Taky ještě musím zamluvit stůl pro dva. A dojet nakoupit. . Pak jen vyzvednout Elenu a jen na večeři

Damon & Elena: Na život a na smrtTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang