uyuz. .

728 38 2
                                    

Bacağım yaralanmış ve kanıyordu canım yanmısti .[ e yanmazmi tabii okulun bahçesi taşlardan pok götürüyordu. ] birinin yardım felan edeceği yoktu tam ben kalkmaya çalışırken nihayet birisi yardım edecek sanıyordum ki [herzaman ki gibi yanlış tahmin ] elimi uzattım lakin yanımdan hızlıca defolup gitti .. pok beyinli nolacak insan biraz yardımsever olur nerde bu iyi insanlar anlamıyorum ki hepsini yediler sanırım .. bide arkasına bakıp güldü ya sapsal işte ama ben göstercem onlara ben Asya Deniz im olum kimse bana böyle davranamaz .. o pis Pok beyinli ..yakışıklı aynı zamanda ama yakışıklı olmasi pek umrumda değil tabii xdxxdd xdxd. [İç ses: tabii hiç değil umrunda hemdee hicc ] iç sesimi susturup ona doğru baktım hafif gamzesi vardı o gıcık çocuğun. . İdeal boylu dağınık kahvemsi saçları pürüzsüz yüzü kısık gözleriyle âdeta büyüleyici gibiydi ..neyse yaa dil çıkarıp ayağa kalktım ve okuldan çıktım daha fazla bu ortamda kalmaya niyetim yoktu hepsi birbirinden yapmacıktı. Yapmacık insanlardan nefret ettiğimi söylemiş miydim eğer söylemediysem de söylemiş bulundum artık xdxxdd.
Okuldan çıktıktan sonra arkamdan bi ses duymuş gibi oldum ama tınlamadım yine o alakasız kisiliklerden biridir diyerek yola devam ettim tam o sırada kolumu biri çekerek kendine doğru dönmemi sagladi [hayvan güçlü olduğu kesin ] .
-naptigini sanıyorsun sen¿ diyerek elini koyduğu koluma doğru bakarak işareti verdim. [Tabiî o salak anlamadı ]benimle dalga geçmeye çalışan şu kız. Lanet olsasi bırakmadı bi yakami .
- 'pardon ben ismimi söylemeyi unuttum ben Masal Işık. . İlk şaka yapmak istedim ama biraz fazla abarttim sanırım kusura bakma' dedi ve boynuma yapısti resmen. [ bogulmasam iyiydi ]' hadi artık gitmene gerek kalmadı 'diyerek elimden tutup okula doğru sürükledi .
-ya bu kız nası biridir ! şizofren olduğu apaçık ortada .. elimden tuttu ya ben elimden tutulmasindan nefret ederim puffff. Bu kız acaip komik ama gülesim var .:p

çılgın üçlüWhere stories live. Discover now