Kapittel 6

131 6 3
                                    

Cory pov

"Du må våkne... Du må på skolen!" Jeg vridde meg i sengen. "CORY!!!" Øya mine kom opp brått. "Mille!" Jeg satt meg opp. "Jeg er rundt deg på skolen okay? Bare du og Billy ser meg, ingen andre, så vær ops!" Hun smilte og ga meg en klem.

"Okey..." Jeg gnidde meg i øyet. "Hvorfor ligger du egentlig på rommet mitt?" Mille så seg rundt. "For jeg er glad i deg? Og jeg er fortsatt opprørt av at du er død... Har sovet her siden du døde..." Jeg så Mille i øyene. "Men... Men hvorfor skriver du på veggen?" Mille pekte mot veggene. "Det er om deg! Alt om deg!" Jeg smilte.

"Fly my angel!" Hun gikk til veggen. "I'm sorry I teased you, just came back..." Mille så mot meg, smilte og gikk til meg og ga meg kos. "Du er beste broren ever..." Hun kysset meg på kinnet. "Haha! Du minte meg på at du sa at du var forelsket i meg og kysset meg på munnen når vi var mindre!" Jeg smilte stort og pekte på Mille. "Haha! Det husker jeg så godt! Du fikk helt lattekrampe etterpå." Mille satt seg ned vedsina meg.

"Jeg savner deg virkelig Mille..." Jeg så på Mille og rant en tåre ned kinnet mitt. "Jeg vet.. Jeg vet..." Mille la hode sitt på skulderen min.

"ARE YOU READY?!?!?!" Pappa ropte nedenfor. "SOON!!" Jeg beit tenna mine sammen og gikk til skapet for å kle på meg.

***

Jeg og Mille gikk inn på skolenplassen. "MILLE!!!" Billy kom løpene og ga Mille en kjempe stor kos og kyss på munnviken.

Jeg så på de andre som så rart på Billy. "Folkens!! Hils på Mille!!" Billy tok armen til Mille og tok den i være. De andre kom nærmere og prøvde å se etter hun.

"Folkens... Det høres dumt ut, kanskje dere ikke tror på oss.. Men.. Mille er faktisk her! Hun er død... Men hun er her! Hele familien og kjæresten hennes ser henne!" Jeg holdte rundt skulderen til Mille. "Glad i deg Cory!" Jeg så på Mille som smilte. "Glad i deg å søs... Bare viss du levde, var det best for alle..." Jeg kysset Mille på kinnet. Alle så seg rundt forvirrende.

"Kan du bare vise deg 5 sekunder så folk tror på oss?" Jeg så på Mille med valpeøyer og hun nikket.

Hun tok armen sin opp i være og alle så Mille. "MILLE!!!" Alle hadde 'o' på munnen dems. "Hvor ble hun av?" Hørte jeg noen si. "Hun er her enda, men dere kan ikke se henne." Jeg smilte stort.

Mille pov

Bare Cory visste det... Han får snart vite det! Ingen har fått lov til dette her av sjefen før nå. "Skal du ikke inn i timen?" Jeg så opp på Cory og smilte. "Jo... Får vell det!" Han tok armen min og dro meg igjennom mengden og Billy hang etter.

***

De hadde storefri. Nå kan jeg endelig gjøre det!!! Nå slipper jeg å holde det hemmelig lenger!!

Cory pov

Vi gikk ut og hang litt. "Dere kommer ikke til å se meg mer..." Mille så på oss og så ut som hun pøvde å la vær å smile. "Hvorfor smiler du for det?" Jeg rynket pannen. "Sorry..." Hun så ned på bakken og så opp igjen.

"Billy... Jeg elsker deg.." Mille la armen sin rundt Billy og kysset han på munnen. "Cory... Du er den beste broren ever! Vi kommer til å se hverandre oppe i himmelen!" Mille hoppet på meg og ga meg kos. Jeg holdte rundt henne.

Hånden min datt ned. Hun er borte.. Hun er borte.. Hun er virkelig borte!! Jeg så på Billy. "Hun er borte!!!" Jeg skrek så høyt og begynte å grine. "NEI HUN ER IKKE BORTE!!" Hørte jeg noen si bak meg.

Vi snudde oss og så ei jente peke mot utgangen. Vi snudde oss og så Mille kom. (Seriøst, griner... Omg... Hører på Take a blow av Glee også griner jeg.. Alle tankene jeg har i hode.. Omg...)

Alle sammen hvisket til hverandre. Mille kom mot oss penere enn noen gang. Hun hadde ikke sånn klær som hun hadde i sta... "Overraskelse! Jeg er tilbake! Ikke som ånd.. Jeg er menneske. Jeg lever! Sjef ble sparken av sjefen hans for han lot meg bli menneske igjen!" Hun stoppet og snurret seg rundt. Folk sto på hver sin side. "MILLE!!!" Jeg og Billy løp til Mille og ga henne en kjempe kos. "Elsker dere..." Hvisket hun og klemte oss tilbake.

-------------------------

Litt teit eller..? Ehm... Jeg måtte bare! Jeg griner irl nå.. Det.. Det er såå søtt.. Jeg måtte bare lage sånn historie! Fant ikke på noe annet :P Hva syntes dere? Har ærligtalt ikke noe ord...

Livet Med One Direction! 2Där berättelser lever. Upptäck nu