KENDİ DÜNYAM

27 1 2
                                    

KAÇ KERE KENDİ DÜNYANDA YAŞADIN ?

Herkesin bir dünyası vardır kimileri o şehre sevdiklerini gömer kimlerini yenilerini ekler
Bende onlardan biriyim hep kendi dünyamda yaşamışımdır neden biliyormusunuz çünkü benim dünyamda gasp,taciz,küfür,yalan ve ihanet yok ,belki bu yüzdendir.
Yaz ayındaydık ve okul hala bitmemişti,zaten ders işlemeyi kimse sevmez birde o havada işkence gibi valla.Allahtan bizi kurtaran zil çalmıştı çantamı alıp doğru yola koyuldum,ama eve gitmeyi hiçbir zaman istememişimdir .Annemi görmek istemiyorum ,daha doğrusu üvey annemi.Üvey anne deyince akla hep kötü kadınlar gelir ama Zühre anne öyle biri asla değil aksine çok iyi birisi.Hep benle konuşmak,gezmek,yemek yapmak gibi şeylerde benle birlikte bulunmak istiyordu ama ben bu tekliflere pek sıcak bakmıyorum .Çünkü annem haricinde hiçbir bir kadımla böyle aktiviteler yapmamıştım.Zühre anneye pek ısınamam çünkü annemin vefatından sonra babamın başka bir kadınla evlenmesi beni bir kere daha sarsmıştı ,bu yüzden eve gider direk odama girer kendi dünyama doğru yelken açar ve uykuya dalarım.
Ertesi gün okula giderken her zamanki gibi müzik dinledimki kafam dağılsın diye ,ve okula vardım sonunda.Bugün okula yeni birisi gelicekmiş ben daha yeni duyuyorum hatta şu muhabbet çoktan yayılmıştı erkekler:
-İnşallah fıstık gibi bir kız gelir  yavv
Kızlarda farklı değildi :
-İnşallah yakışıklı bir çocuk gelir canım ya ,diyerek saçma muhabbet sürüyordu.Sonunda herkesin beklediği ana geldi en azından ben hariç ,yeni gelen kişi kapıdan adımını attı veeeeee kızların duası kabul olmuştu :)
Yeni gelen kişi kumral,mavi gözlü ve benle aynı boydaydı çok tatlıydı ,ne oluyo lan bana tövbe tövbe .Caner kendini tanıtırken herkes ağzı açık onu izliyordu yani o kadarda yakışıklı değildi bence yaniiii gibi herhalde sanırım ben nediyom ya
Bu çocuğu gördüğümden beri saçmalıyorum inşallah korktuğum başıma gelmez yani AŞIK olmak . Neden korkuyorum biliyomusunuz çünkü ben dünyama aşkı eklemeyi unutmuşum bence bu yüzdendir . O sersemlikle eve gittim direk odama girip ödev yapmaya başladım ama Canerin yüzü hala aklımdan çıkmıyordu deliricektim. Biraz nefes almak için bahçeye çıktım,bizim evimizdeki yan villa yıllardır boştu hatta ben oraya "saklı ev " diye adlandırıyordum . O evde eskiden bir dede tek başına yaşarmış torunları varmış ama onlarda çok uzakta oturuyolarmış . Hava biraz esiyordu bende hasta olmamak için eve girdim ödevimin başına geri döndüm,dalmışım Zühre annenin sesiyle kendime geldim içeriden bana bağırıyordu :
-ireeemmm canım misafirlerimiz geldi salona gelirmisin
Ben saçım başım dağınık ,arabalı yatak tulumum,ayağımda puf terliklerle içeri gittim ,gitmez olaydım birde ne göreyim karşımda Canerler .Benim şaşkınlıktan dilim tutulmuştu hem Canerler bizde hemde o kılıkta Canerin karşısına çıkmakk aman Allahım .Sonra Zühre annenin sesiyle kendime geldim hemen koltuğa oturdum ben hala ne olduğunu anlayamamışken Zühre anne :
- Yavrum yeni komşularımızla tanışmayacakmısın .
Ben bu şoku atlatamamışken bir şok daha geçirdim ne geceydi beeee.Bide bizim yandaki saklı eve taşınmışlar bizim dedenin torunuymuş Caner .Bende içimden Caner'e hayırsız torun diyordum
O gün bana o kadar şaşkınlık yetmişti hemen kendimi yatağa attım ve kendi dünyama daldım .
Uyandığımda saat 9.30 u gösteriyordu okula geç kalmıştım hemde benim gibi biri hemen üzerimi giyindim yemeğimi bile yemeden evden çıktım ,o halimi görmeliydiniz saçlarım birbirine dolaşmıştı yüzümü bile yıkayamamıştım Allahtan ikinci derse yetişmiştim .Ben o haldeyken hoca birde Cameri benim yanma oturtmasınmı.
Caner tuhaf biri diğer erkeklerden çok farklı nasılmı yani aynen şöyle;
Fazla konuşmaz yani bazen ağzını bile açmaz ,kimseyle takılmaz ,ve sürekli müzik dinleyen biri .Bir insan nasıl konuşmadan durabilirki valla ben en fazla 5 dk konuşmadan durabilirim daha fazla konuşmasam geberirim yeminlen .
Ayrıca arkadaşlarla takılmadanda nasıl durulurki, yani açıkçası tuhaf bir çocuk. Ama annesi babası öyle biri asla değil ikiside çok tatlı insanlar ama Canere fazla zaman ayıramıyolar işleri gereği belki bu yüzden Caner içine kapanık biri .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 29, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

KENDİ DÜNYAMWhere stories live. Discover now