Kapitel 5.

343 13 9
                                    

~Olivias POV~

"Olivia!" skrek någon och när jag öppnade ögonen kom någon flygandes över mig. Ett hest skrik lämnade min mun. Personen bredvid mig fick ett skrattanfall och jag öppnade ögonen och kollade surt på Nathan.

"Haha jättekul" Sa jag och kastade en kudde på han. När han äntligen slutat skratta la han sig på mage och kollade på mig.

"Hur var din kväll igår? Vi hann ju aldrig prata" Frågade han vilket fick mig att tänka efter. Vad hände egentligen igår?

FLASH BACK!

"Och det är något med dig som får mig att dras till dig. Jag är inte såbra på sånt här men jag skulle gärna vilja lära känna dig Olivia" Sa han försiktigt. Jag kollade på honom länge. Vad skulle jag svara. Det var så många frågor med dom som inte var besvarade än.

"Det skulle väl inte skada att lära känna dig" Sa jag och log försiktigt mot honom. Hans leende däremot var större.

"Bra, vi kanske kan hitta på något i helgen då" Sa han glatt och jag nickade bara och sedan gick han.

SLUT PÅ FLASH BACk!

"Bra, din da?" Sa jag och log mot honom.

"Grym! Vi måste verkligen göra om detta någon gång." Sa han och jag nickade instämande. Min mobil plingade och jag sträckte mig efter den. Ett sms från Clara.

C: Grym fest igår! Lust att träffas på Starbucks? Måste prata med dig om en sak...

O: Visst vi ses där om 1 timma.

"Vem var det?" Frågade Nathan.

"Clara. Vi ska ses sen" Förklarade jag och reste mig upp.

"Okej, jag ska då ut med några polare så du vet" Sa han och jag svarade med ett enkelt okej. Han gick ut ur mitt rum och jag sprang in i badrummet och tog en snabbt dusch bara för att jag inte kände mig så fräsch. Jag gick sedan tillbaka och tog på mig ett par svarta Dr.Denim jeans och rosa stickad tröja. (bild på sidan) Jag lät mitt hår vara så det fick vara lite vågigt. Jag sminkade mig lite lätt och tog på mig parfym innan jag gick ner.

"Jag far nu" Sa jag och tog bilnycklarna. Fördelen med att bo här är att jag får köra bil. Jag tog våran svarta Range Rover och började sedan köra mot Starbucks. Jag sjöng med i varje låt som spelades på radion. När jag parkerade utanför så såg jag igenom fönstret att Clara redan var där. När jag kom in vinkade jag till henne och gick och beställde en frappuccino innan jag gick och satte mig bredvid henne.

"Du ser då bakis ut" Skämtade jag och hon kollade surt på mig.

"Jag måste iallafalla prata med dig om en sak" Sa hon och kollade menat på mig.

"Okej.." Sa jag bara så hon skulle berätta vad det var.

"Jag har sett att du hänger mycket med Taylor och dom och Olivia varför jag inte gillar det är för att jag och Cameron var tillsammans för ett tag sedan. Vi bråkade väldigt mycket vilket gjorde att jag gjorde slut. Och vi bråkade inte om vanliga saker som de flesta gör utan dom är verkligen riktiga badboys. Dom har gjort dumma saker och dom super och ligger runt varje kväll. Dom är sjukt snäll och så men allt runt dom får en att vilja bryta ihop. Jag vill inte att du ska bli ledsen så jag vill att du lovar att du ska försöka ta det försiktigt." Sa hon och jag kollade först bara på henne för att ta in allt hon sagt.

"Jag lovar" Sa jag och kramade om henne. Vi log mot varandra och lämnde sedan det ämne och började babbla på om allt annat. Clara var verkligen min bästa vän. Den jag kunde berätta allt för och det känns redan nu som jag kännt henne hela mitt liv men egentligen är det bara en vecka. Efter ett tag skiljdes vi åt och jag åkte hem. Under bilresan hem fick jag ett sms av Taylor.

T: Vill du hitta på något ikväll? ;)

Efter ett långt tänkande så svarade jag tillslut.

C: Visst. Kom till mig runt 7?

T: Blir bra, ses då!:)

Nu kanske jag äntligen får svar på alla dessa frågor som far runt i mitt huvud. Kanske t.o.m jag och Taylor börjar lära känna varandra lite mer och blir vänner. För det är väl det han vill? Bli vänner, eller?

Du har nått slutet av publicerade delar.

⏰ Senast uppdaterad: Mar 22, 2015 ⏰

Lägg till den här berättelsen i ditt bibliotek för att få aviseringar om nya delar!

Runaway.Där berättelser lever. Upptäck nu