Hoofdstuk 25| Broken Heart

604 16 3
                                    

We zijn halverwege de week, we hebben al verschillende musea gedaan en geen last meer gehad van Cloë. Haar ouders verplichte haar om mee te gaan met hun. Ik was wel opgelucht. Nu had ik Mitchel even voor mij alleen.
___________________
Het is ochtend en ik merk dat Mitchel niet naast me ligt. Ik sta op en zie een briefje met een roos op mijn nachtkastje liggen.
"Ik kon niet meer slapen , dus ik ben gaan zwemmen! Ik zie je straks aan het ontbijt!xxx"
Ik glimlach en loop naar de kast in de kamer. Ik trek men bikini aan want vandaag hebben ik en Mitchel besloten om in het hotel te blijven. Ik trek boven men bikini een zwart topje met parels op en een wit shortje. Mijn zwarte ballerina's maken het setje compleet. Ik loop naar de badkamer en besluit mijn haar te vlechten. Ik doe geen make -up aan vind van mezelf dat ik er vandaag niet slecht uitzie. Ik neem mijn tasje met men mobiel en kaart van de kamer. Ik loop naar de lift en zie dat deze defect is. Wanneer ik de deur van de trap wil opentrekken komt Rodrigo net aangelopen. "Olaa chicka , hoe gaat het?" Zegt hij blij. "Goed , prachtig weer en meer heb ik niet nodig" zeg ik opgewekt. Rodrigo lacht en we lopen samen de trap af. "Hoe gaat het nu met jou en je vriendje? Komt dat meisje nog steeds tussen jullie?" Vraagt hij zeer geïnteresseerd. "We hebben haar de afgelopen dagen niet voor de voeten gehad" zeg ik lachend. "Fantastico " zegt hij kort. "Hoe ging het die avond nog met jou en Cloë? Zeg ik knipogend. "Nada , niks" zegt hij depri. "Hoezo nada niks?" Kijk ik hem vragend aan. "Ze loopt heel de tijd over je vriendje te praten. Ik kon haar niet eens vragen of ze op date wou want ze ging alweer weg ,voor ik het goed besefte zat ik alleen" zegt hij triest. "Ocharme Rodrigo" zeg ik terwijl ik hem een schouder klopje geef. We zijn beneden aangekomen en Rodrigo houd de deur voor mij open. "Gracia" zeg ik glimlachend. We lopen naar het zwembad omdat Mitchel en ik mekaar daar zouden treffen. Wanneer we aankomen zien we dat Mitchel zich aan het afdrogen is. Mitchel zegt dat hij nog even snel iets anders gaat gaan aantrekken.
Rodrigo en ik gaan aan de bar zitten en gaan iets drinken. Na 10 minuten komt Mitchel aangelopen maar ditmaal niet alleen. Hij heeft Cloë meegenomen. "Laten we samen ontbijten en zwemmen straks?" Zegt Cloë. Iedereen knikt. Daarna gaan we allevier samen ontbijten en natuurlijk zit Cloë naast Mitchel. Typisch denk ik bij mezelf. Na het ontbijt gaat ieder naar zijn kamer om onze spullen te halen. Op de kamer is er een genante stilte tussen Mitchel en ik. Mitchel loopt de kamer al uit voor ik klaarben. Als ik aan het zwembad kom zie ik dat de plek naast Mitchel al ingenomen is door Cloë dus ga ik naast Rodrigo liggen. Mitchel en Cloë gaan het zwembad in terwijl ik en Rodrigo blijven liggen. We praten over vanalles en ik kom te weten dat hij binnenkort naar Amerika verhuist omdat zijn moeder daar een bedrijf start. Waar is nog niet duidelijk maar hij is allesinds opgewonden. Na enkele uren in de zon gelegen te hebben besluiten we allen ons te gaan omkleden voor de barbecue vanavond. We lopen allen naar boven en mitchel en ik nemen in de kamer een hoopje kleren. Mitchel loopt de badkamer in dus ik besluit me op te maken in de kamer zelf. Ik trek een zalmroze jurkje aan met kant aan de bovenkant en daaronder mijn zwarte pumps. Deze passen bij mijn zwarte tasje. Ik doe men haar los met een diamanten haarband erbij en bijpassende juwelen. Ik doe wat make-up aan. Als ik klaar ben vertrek ik alvast de kamer uit en loop naar beneden. In de lift kom ik Rodrigo tegen en we gaan alvast aan tafel zitten. Hij draagt een zwarte broek met deftige schoenen en een wit hemd met een zwart strikje. We praten nogwat over Mitchel en Cloë en over zijn ouders en de mijne. Een tiental minuutjes later komen Cloë en Mitchel samen toe. Na het eten is er een ijzige stilte. "Mitchel en ik gaan bowlingen" zegt Cloë spottend.
"We zien jullie om 22h in de bar" zegt Mitchel kort en ze vertrekken. Rodrigo en ik lopen alvast naar de bar. Daar gaan we zitten en er speelt salsa muziek. Ik hou van het ritme en beweeg met men hoofd mee. Rodrigo vraagt of ik wil dansen en ik twijfel. Maar uiteindelijk zeg ik toch ja. We dansen eerst rustig maar komen er dan wat meer in. Het tweede nummer gaan wd door en de dansen meer en meer naar elkaar toegetrokken. Na het nummer klapt iedereen terwijl we van de dansvloer stappen. "Ik vond het echt leuk , maar ik denk dat we ieder naar onze eigen kamer best gaan want ik denk niet dat die andere twee nog gaan komen" zegt hij rustig. Ik knik en we lopen naar de lift. Boven aangekomen zeg ik gedag en ik loop naar binnen. Wanneer ik de kamer inloop zie ik Cloë helpen terwijl Mitchel zijn valies toeklikt. "Wat heeft dit te betekenen?" Zeg ik stukke minder blij. Cloë loopt ondetussen met zijn valies de kamer uit. "Ik had het je eerder moeten vertellen, Cloë en ik zijn een stel sinds detweede dag van de vakantie" zegt hij kort. "Ik voel niets meer voor je. Het is beter dat we uit elkaar gaan " zegt hij gevoelloos. Voor ik de woorden heb kunnen doorslikken is hij de kamer al uitgelopen. Ik plof op het bed neer en bel mam. Ik leg haar alles uit en ze troost me. Ze zegt dat ik er nog een leuke vakantie van moet maken. Na het telefoontje doe ik mijn uitgelopen schmink af en trek men pyjama aan. Ik val die avond huilend in slaap.
------------------------------
De volgende morgend word ik wakker met barstende hoofdpijn. Ik neem een dafalgan en loop naar de badkamer. Ik krul men haar en steek het in een staart. Ik doe wat make-up aan en trek mijn blauwe jumpsuite aan. Ik doe men pumps aan en neem men tasje. Ik loop naar de lift en ga naar de ontbijtzaal. Daar aangekomen zie ik Mitchel en Cloë al in een hoekje aan een tafel lachen. Ik trek het mij niet aan en ga ergens uit hun buurt zitten. Na 5minuten komt Rodrigo bij me zitten. "Bella Camilla , waarom zit je alleen?" Zegt hij depri. "Mitchel heeft het gisteren uitgemaakt voor die Cloë" zeg ik triest. "Waarom heb je niet gebelt? Dan was ik gekomen'" zegt hij medelevend. "Ik had nood aan alleen zijn" zeg ik zacht. "In ben er altijd voor je" zegt hij knipogend. Na het ontbijt ga ik met hem naar de mini cinema in het hotel. We gaan kijken naar een actie film. Bij de spannende scenes kruip ik dicht bij Rodrigo. Ik merk dat hij elke keer een glimlach toverd op zijn mond wanneer dit gebeurt. In een romantische scene krijg ik het moeilijk doordat ik aan Mitchel moet denken. Rodrigo troost me. Die avond ga ik met hel in een pasta restaurant eten. Ik ga nog mee naar zijn kamer en daar drinken we nog wat champagne. Doordat ik wat teveel champagne gedronken heb val ik niet veel later naast Rodrigo in slaap.

Love is not always easy (completed story)Where stories live. Discover now