Benjamin

4 0 0
                                    

Ik staarde naar mijn koffer, en weer naar mijn bed waar 3 shirtjes, 2 korte broeken en een vest lag en weer terug naar mijn koffer. Snel keek ik nog een keer naar mijn bed en legde er nog een shirtje en een vest in en snel sloeg ik de koffer dicht en ritste hem ook dicht.
Ik stopte nog wat kleinere spullen in mijn tas en ritste die ook dicht. Ik liet mijn ogen langs mijn muur gaan, van het raam, naar de kledingkast, naar een fotolijstje van mij en mijn moeder, al snel voelde ik een traan in mijn ooghoek en snel knipperde ik een paar keer en liep naar de badkamer, naar de spiegel. Ik keek naar mezelf en hield mijn kin omhoog en fluisterde tegen mezelf
'Wees een grote sterkte jongen' ik zuchtte en liet mijn schouders zakken en liep terug naar mijn kamer waar ik mijn mobiel hoorde gaan. Ik keek op het schermpje en zag 'Dan' staan
'Heeee gozer' riep ik toen ik opgenomen had, en al snel zaten we in een gesprek hoelaat Dan bij mij zou zijn. We besloten dat hij er over 2 en een halfuur zou zijn dus had ik nog genoeg tijd over om een pizza te bestellen en al bellend naar de pizzakoerier liep ik de trap af en zocht naar een film op Netflix.
----------
'Vlucht 287 vertrekt over 15 minuten, ik herhaal-'
'Kom op, rennen man' riep Dan en snel pakte ik mijn tas en rende achter Dan aan naar de andere kant van schiphol naar onze vlucht. En nog nahijgend liepen we het vliegtuig in, snel ging ik zitten en maakte een foto uit het raampje en stuurde die in een vriendengroep waar ik 'en wij zijn lekker onderweg naar het warme, warme Spanje👌' en al snel kreeg ik veel reacties, ze wensten ons plezier, waren jaloers maar vonden het allemaal leuk voor ons.
Er werd omgeroepen dat we zouden vertrekken, dus ik stopte mijn mobiel in mijn zak, mijn tas onder de stoel, mijn gordel om en begon een gesprek met Dan, over Spanje, over de beachbabes natuurlijk. Ik keek een film, sliep wat, at wat en luisterde wat muziek en voor ik het wist waren we al geland en stond iedereen te haasten om als eerste het vliegtuig uit te kunnen, ik keek naar Dan en rolde met mijn ogen. Grinnikend pakte Dan zijn tas en stopte zijn vest erin die had halverwege de vlucht had uitgetrokken omdat het bloedje heet was. Na een minuut of 5 toen de meeste drukte al weg was liepen we het vliegtuig uit, richting het vliegveld om onze koffers te pakken en dan richting het hotel te gaan.
We zochten onze koffers, en zochten daarna de taxi die ons naar ons hotel bracht.
-------------------------------------------
Het kan een beetje saai zijn en een beetje hetzelfde allemaal maar ze moesten nog in het vliegtuin zijn?!
Hierna word er wel wat verschillend 😊

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 20, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Summer loveWhere stories live. Discover now