Kõik pole alati nii nagu paistab...

190 13 0
                                    

Ärkasin väga uimasena... Ma oleks nagu eile hullult pidu pannud aga ei. Pea lõhkus otsas ja käis ringi, otsustasin pesema minna, ehk see teeb paremaks. Pesin end päris jaheda veega. Panin endale rätiku ümber ja läksin riidesse panema. Panin selga oma uue roosa pitsist äärtega pesu. See värv ja kõik on minu arvates väga nunnu ja seksikas. Panin endale Sandri särgi, millel on ees nööbid ja liikusin alla korrusele. Seal oli Sander, kes oli arvatavasti eile õhtul filmi vaadates diivanile magama jäänud. Heidsin ta kõrvale.
"Sorry kallis, ma ei tahtnud sind äratada!" ütlesin talle, kui nägin ta silmi avanemas.
"Pole midagi mu printsess, mul oligi aeg tõusta."
Ta lähenes mulle ja suudles mind. Ta huuled olid nii pehmed ja magusad... Ta hakkas mult särki ära võtma, kuid siis peatusin küsides mis ta hommikuks süüa sooviks. Ma ei tahtnud temaga hommikul seksida... Sander tundus veidi kurb, et nii järsult eemale tõmbusin, aga ta näole ilmus taas naeratus.
"Pannkoogid oleksid perfektsed!" lausus Sander ja tuli kaa kööki. Ta kallistas mind. Ta kallistused on nii head ja pehmed... Tegin pannkoogid valmis ja panin neile ka jäätist peale ja mõned väikesed maasikad. Ma sõin koogid suht ruttu ära, aga Sander oli alles poolepeal. Läksin meie magamistuppa, et andale meik teha ja korralikult riidesse panna. Panin endale helesinised teksad jalga ja tavalise mugava valge pluusi. Ma võtsin oma telefoni ja käisin läbi facebookist, kuid ei viitsinud seal kaua passida. Läksin otsisin oma kõrvaklapid ülesse ja otsustasin youtubest lihtsalt muusikat kuulata. Tundsin, et keegi suudleb mu kaela. Ma olin magama jäänud... See oli Sander, kes tuli mind äratama. Sain aru, et ta teeb maasika mu kaelale. Te tegi seda nii hästi, et ma juba vaikselt oigasin. Järsku helises Sandri telefon, ta ohkas ja läks võttis selle vastu. Nad rääkisid umbes 10 minutit. Ma ronisin selleajaga voodist välja ja sättisin end taas korda.
"Kes see oli, mu hurmav prints? :D" jaa, ma olen veidike armukade ja uudishimulik.
"Robin helistas mu imearmas printsess! :)"
Kell oli juba 10 õhtul...Wtf, kuidas ma nii kaua magasin?
Sander üritas jälle, ta heitis end mu peale ja hakkas mu kõhtu suudlema minnes edasi rindade lähedale. Ma lükkasin ta enda pealt maha... Ma ei suutnud, ma ei tahtnud, ma ei julgenud... Ma hakkasin nutma, vaikselt. Sander vaatas mu poole ja küsis milles asi? Ma ei teadnud, kuidas talle vastata...
"Sa oled mind seks suhtes alati ignoreerinud, milles asi? Kas sa pole valmis, olen ma kiirustanud selle teemaga?"
Jahh, me pole kordagi seksinud missiis, et oleme pea pool aastat koos olnud...
"Sander..." ütledin ma vaikselt ja kurva häälega.
"Jah, ära karda rääkida! " ütles ta armsalt naeratades.
Ma ei tea kuidas talle seda öelda... Teades, et ta on ilus poiss ja paljud tüdrukud jooksevad talle järgi, siis oli seda veel raskem öelda... Tema oli ju seda kindlasti mitmeid kordi teinud?
"Sander, ma olen süütu... Ma kardan et ma ei oska ja äpardun!" Gaad, see kõlas küll haledalt!
"Sandra! Sa oleksid võinud seda mulle juba ammu öelda. Vabanda... ma ei teadnud, et sa pole valmis!"
Uhh... mul oli palju kergem olla! Ma arvasin, et Sander vaatab mind nüüd mingi imeliku pilguga, aga ei... Ta oli nii mõistev!
"Eiei, sina pole milleskis süüdi! Mina oleksin pidanud lihtsalt sulle sellest varem rääkima!" Sander naeratas mulle ja me suudlesime.
"Kallis, mul on just hea meel, et ma saan olla sinu esimene!" lausus Sander.


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 17, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Kõik mis lõppeb on tegelikult algusWhere stories live. Discover now