sonunda

164 3 0
                                    

İse alışmıştım ve para biriktiriyordum artık mutluydum ama o çocuğu unutamamıştım  aklımdan çıkmıyordu ve adını daha bilmiyordum asikmi oldum  demistim kendi kendime  acaba  adı ne nerde çalışıyor napiyor diye pencerede düşünüyordum ve biran onu gördüm ve inanamadım ve drek kapıya çıktım ama ne diyecektim aynı çocuk gibiydim ne yapacağım ne diyeceğim  hiçbir şey bilmiyordum ben bunları düşünürken çocuk bana doğru baktı ve utanıp eve girdim ve evde kendimi yedim gerizekaliyim Bn die düşündüm ve telefonum çaldı telefonun zil sesiyle dans ediyordum . Telefonu açtım ve alo dedim

_  oda bana merhaba Bn seni tanıyorum peki ya sen dedi korkmuştum ve sesim titriyordu korkuyordum  ve sesizce Bn sizi tanımıyorum dedim oda bana banalım tanışalım dedi korkuyordum ve telefonu kapadım.

.........

........

Gine aradı açmadım ve gine aradi korkuyorum ama çaktırmıyordum ve odama gidip izin günümün tadını çıkarıp yatıyordum telefonu kapatıp uyudum ....... Uyandigimda ev sessizdi televizyonu açtım ve film izlerken  mutfağa gidip  patlamış mısır yaptım ve içeri geçtim  canım sıkılmıştı telefonla oynadım biraz ve gine canım sıkıldı giyinip dışarı çıktım. Geziniyordim biraz  düşünceye dalmıştım umutsuzluk vardı artık kimse beni düşünmüyor beni umursamıyor diye düşünüyordum  yağmur yağmaya başlamıştı  hafif esen  rüzgar gözlerimi dolduruyor du ağlıyordum sanki elimin tersiyle yanağımi sildim ve devam ettim yürümeye kulaklığı mı çıkarıp  kulağıma taktim ve şarkı dinliyordum elime sigarayı çıkardım çantamdan sigara yağmurdan ıslanıyordum elimle sigaraya şemsiye oluyordum çakmak arıyordum ama yanımda yoktu yolda bir çocuk tan çakmak istedim ve sigarayı  yaktı ve yoluma devam ettim .
...............
Sigaranın dumanı gözlerimi yakıyordu her içime çektiğimde sigarayı ağlıyordum ama umursamıyordum . Yorulmuştum yürümekten ve oturdum bir köşeye yağmur dinmişti  biraz yorulmustum sanki ayaklarım ağrıyordu ama hissetmiyordum  kalbim hızlı hızlı çarpıyordu ayağa kalktım ve eve doğru gittim yaz yağmurları yağıyordu gine arkadan biran senaaa diye bağırdı biri arkami döndüm ve o çocuktu sen adımı nerden biliyorsun dedim ve oda BEN BİLİRİM DEDİ VE :) GÜLDÜ. Ve bende amcana nerden tanıyor beni diye düşünüyordum ve bana ben buraya yeni taşındım is arıyorum bildiğin bu is varmı dedi bende var dedim.
- He bu arada adım berk dedi bende
Benim adımda sena dedim oda ben biliyorum diye cevap verdi .

Sevindim senin adına dedim ve konu kapandı he bu arada yarın akşam 9 da kapımı çal berk işe götüreyim ne işi dedi nerede calisacam dedi ve bende BAR da dedim çalışırsın demi dedim oda tabi sık sık gidiyorum oraya zaten dedi barin ordan taşındım buraya zaten dedi  iyi ozaman yarın akşam 9 da dedim ve arka mi dönüp giyodum ki  telefonun varmı dedi evet ne yapıcaksın dedim yarın için hh tamam yaz dedim 053******** ve sonra sende söyle dedim oda 053******** tamam cdedim ve arkami dönüp  Bb dedim oda görüşürüz dedi arkamı döndüğümde  yüzümde tebessüm vardı çok heycanliydim evin kapısını açtım ve yarını düşündüm telefon çaldı ve berk arıyordu actim ve bana şey yeni taşındım ya yemekte yok bişeyde yok evde dedi ve bende eeee dedim sizde varmı biseyler çalışmaya başladığımda veririm  dedi bende bizde yemek var akşam beraber yeriz dedim tamam 1 saate gelirim dedi ve hemen yemek hazırlamaya başladım çorba tavuk pilav yaptım sofrau hazırladım ve kapı çaldı berkti gelebilirim demi dedi  tabi gel dedim ve sofraya oturduk biraz muhabet etik. Oda üniversite okuyormuş  ve buradaki üniversite bende oraya gitigimi söyledim  şans dedi  ve güldü yemek bitti ve gitti sofrayı toplayıp yattım yatağa onu düşünürken uykuya daldım....

kötü kızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin