Untitled Part 1 Cine este el?

22 0 1
                                    

Noaptea, reusesc sa ramân singura, doar eu cu mine, ascultând muzica în surdina, citind ceea ce-i este drag sufletului meu, scriind, vorbind eu cu mine, punandu-mi anumite intrebari despre viata mea, insa in aceasta noapte nu am mai putut face nimic, deoarece tata a venit la mine disperat ca trebuie sa plecam de acasa . Acesta era nervos , nu vroia sa spuna ce s-a intamplat , ci doar tipa la mine si la sora mea mai mare. 

A , da am uitat sa ma prezint. Ma numesc Hanna , am 17 ani si sunt din Los Angeles , momentan , deoarece in fiecare an ne schimbam locatia. Am 1 sora pe care o cheama Jessica ,are  19 ani , ne iubim mult, chiar daca ne mai certam uneori.

Ne-am urcat in masina toti patru si am pornit la drum . Nu stiam unde mergem , iar tata nu vroia sa ne spuna nimic. Mergand timp de 2 ore , am ajuns pe un drum unde era foarte multa ceata , iar totul era infricosator . Dintr-o data masina tatei s-a oprit . Mama si cu tata s-au dat jos sa vada ce este si atunci aparund de nicaieri niste creaturi care i- au omorat. Speriata m-am dat jos din masina si am fugit in padure , stiind insa ca sunt urmarita de cineva. Fugeam cat ma tineau picioarele si plangeam in acelasi timp , cand m-am impiedicat de o craca si am cazut . Am auzit pasi indrepandu se spre mine . Eram foarte speriata, sora mea nu era cu mine , iar parintii mei erau morti . Pasii se auzeau tot mai tare , erau 2 tipi . 

- Ce avem noi  aici , Parrish! Vezi si tu ce vad si eu ?! 

- Singurica?

- Va rog sa ma ajutati , parintii mei au fost omorati de niste bestii , iar sora mea .. ah ..

 Cei doi au  inceput sa rada , si dintr-o data isi scoase coltii la iveala .. Eram speriata deoarece acestia erau niste vampiri , iar acest lucru era imposibil , nu se putea , asa ceva nu exista .., insa cand acestia au incercat sa se apropie de  mine , cineva a aparut ...si s a batut cu ei , era un vampir ca cei doi , insa era mult mai rapid si mai puternic ... Eu eram foarte ametita incat nu am mai vazut nimic dupa.

Apoi m-am trezit in spital , unde langa mine se afla matusa mea .

-Cum te simti , draga mea?

- Ah..bine, cred , dar unde sunt?

- In spital , Hanna. Imi poti spune ce s-a intamplat cu voi acolo? 

- Nu ... nu stiu .. unde este Jessica?

- Nu a fost gasita inca ... sa speram ca este bine si ca a reusit sa scape de acele animale.

- Ce animale?

- Politia a spus ca lupii cu siguranta au fost de vina...

- Ce? nu , nu este adevarat , au fost , au fost ...

- Hanna,linisteste-te trebuie sa te odihnesti .

Dupa cateva zile , dupa ce m-am recuperat , m am dus la matusa Jessie acasa in Napa. Zilele treceau , iar eu nu mai stiam nimic despre sora mea.

Era luni . Matusa mea credea ca ma voi simti mai bine daca  voi merge la noul liceu unde aveam sa imi fac prietenii noi cu care sa ma distrez. Ajuns acolo , imi iau la revedere de la matusa mea si ma duc in clasa. Acolo un baiat se apropie de mine ..

- Buna , eu sunt Justin. Tu trebuie sa fii eleva cea noua.

- Da, buna, eu sunt Hanna.

- Si de unde esti venita?

- Los Angeles.

- Wow, si ce cauti intr-un orasel ca asta?

- In vizita.

- Haide cu noi la cantina.

- Ok.

Acesta isi chemase prietenii cu care am facut cunostiinta si ne-am dus la cantina. Toti erau de treaba , iar Justin era un tip super, amuzant , avea ochii albastri , par blond, chiar era baiatul perfect , insa eu nu puteam sa imi iau gandul de la cel care mi-a salvat viata. Dupa ce am petrecut mai mult timp cu ei , m-am dus in biblioteca unde aveam sa caut despre vampiri , deoarece nu puteam sa uit ce mi s-a intamplat. Orele trecu si se facu seara, asa ca am plecat. Am luat-o prin padure fiind mai scurt. Batea vantul si era foarte frig . Cand dintr-o data se auzi niste pasi , erau mai multe persoane dar care alergau foarte repede. Erau vampiri . Am inceput sa alerg  insa unul dintre ei m-a prins si m-a aruncat . Eram lovita la picior si speriata ,cand dintr-o data aud o voce cunoscuta.

- Lasatimi-o mie , eu vreau sa incerc gustarea.

Era  ....................................................................................................................................................

Next la cateva pareri. Da stiu nu este interesanta , dar va fi pe parcurs , mi e mai greu cu inceputul ..dar poorma fac suuper.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 12, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Love for a vampireWhere stories live. Discover now